Hazal'ın yanında silahlar patlıyor

Hazal'ın yanında silahlar patlıyor
Güncelleme:

Paramparça, soluksuz izleyeceğiniz yeni bölümüyle pazartesi akşamı 20.30’da Star TV’de...

Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirketi Endemol’ün yapımcılığını üstlendiği, yayına girdiği günden bu yana ekranların en çok izlenen dizisi Paramparça, pazartesi akşamı 17’inci bölümüyle 20.30’da Star TV’de.

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a yönetmenliği ise Cevdet Mercan’a ait dizide bu hafta izleyicileri soluklarını tutacakları bir bölüm bekliyor.

FOTOĞRAFTAKİ ADAM KİM!

Özkan’ın Gülseren’e saldırması işleri iyice karıştırır. Bu arada Dilara’nın eline büyük bir fırsat geçmiştir. Gülseren’in eski bir fotoğrafını bulan Dilara, Cansu’yu geri getirmeyi başarır.

“BENİM DİLARA’YA GÜCÜM YETMEZ…”

Gülseren, Dilara’nın elindeki koz karşısında pes eder ve Cihan’ın tuttuğu evden ayrılır. Keriman, kendi kazdığı kuyuya düşerek hapise girer. Alper’in ortak olarak şirkete geri dönmesi Cihan’ı zor durumda bırakır.

HAZAL’IN KORKU DOLU ANLARI  

Cansu’nun eve dönmesi Hazal ile arasındaki gerilimi iyice tırmandırır. Hazal, Cansu’nun canını yakmak için Yağız’la yakınlaşır.  Ancak hiç beklenmedik bir olay gerçekleşir; Hazal’ın içinde olduğu otomobilin önü kesilir ve silahlar patlar…