Her ayrılık yeni bir başlangıç mı?

Her ayrılık yeni bir başlangıç mı?
Güncelleme:

Kocamın Ailesi dizisinde, bu hafta ayrılık rüzgarları esiyor.

Fox TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan aile ve akrabalık ilişkilerini eğlenceli, hüzünlü, samimi  bir dille anlatan Kocamın Ailesi dizisinde, ayrılık rüzgarları esiyor. İzleyici yarın akşam yayınlanacak olan bölümde, Ar Apartmanı’nın yeni başlangıçların eşiğindeki anlarına şahit olacak.

‘Kocasını seven ailesine katlanır’’

13. Bölüm özeti:

Ar ailesinde, ayrılık rüzgarları esiyor. Aile Tarık’tan, Yonca işinden, Pelin babasından, Tülay eski hayatından, Gülay Can’dan, Can ve Esma Yonca’dan, Fatih geçmişinden ayrılmaya hazır mı? Yonca ise yüzleşmek zorunda kaldığı gerçek karşısında kararsız. Yeni başlangıçların eşiğindeki Ar Ailesi, şimdilik büyük bir vedaya hazırlanmakta...

Yapımcılığını Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği, senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı ve Verda Pars’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kemal Uzun’un bulunduğu dizinin başrollerini, Gökhan Alkan, Selen Seyven,  Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Şehsuvar Altaş, Füsun Kostak, Seray Kaya, Buse Arslan, Ahmet Kayakesen, Genco Özak,  Zuhal Yalçın, Beren Gökyıldız, Yeşim Salkım ve Yıldız Kültür paylaşıyor.

Kocamın Ailesi, her Perşembe saat 19:45\'te Fox TV ekranlarında...