Hesaplaşma zamanı

Hesaplaşma zamanı
Güncelleme:

Kara Para Aşk, Çarşamba akşamı saat 20:00'da Atv'de...

31.Bölüm:

Bahar’ın ölüm haberini alan Elif yıkılmıştır. Sevdiklerini elinden alan kişinin Tayyar olduğuna emin olan Elif, babasının beylik tabancasını alıp Tayyar’ın kapısına dayanır. Yaşadıklarının tek sorumlusunu Tayyar’dır ve ancak onu öldürürse bu kabus sona erecektir. Elif’i durdurabilecek tek kişi ise Ömer’dir. Ömer Elif’i durdurabilecek midir?

Hüseyin bir kez daha istemeden can almıştır. Cinayetin izlerini örtmeye çalışırken arkasında bıraktığı delillerden habersizdir. Bahar cinayetini araştıran ekip bir bir delillere ulaşmaktadır. Hüseyin bu kez Ömer’in ve Arda’nın dikkatini çekmeden bu işten de sıyrılmayı başarabilecek midir?

Hüseyin, Ömer ve Elif’in dikkatlerini dağıtmak zorunda olduğunun farkındadır. Nedret’e gidip İpek’ten söz eder. Ömer’in eski nişanlısının şubeye atandığını öğrenen Nedret boş durmaz ve Ömer’le konuşur. Hüseyin’in Elif’le onu ayırmak istediğini, bunun için de kendisine iş birliği teklif ettiğini söyler. 

Şaşkına dönen Ömer, Hüseyin’in karşısına çıkar ve Nedret’in doğru söyleyip söylemediğini anlamaya çalışır. Bu konuşma Ömer ve Hüseyin ilişkisinde onarılmaz bir yara açacaktır. Ömer ilk kez abisinin kendisine yalan söylediğini fark etmiştir. Yıkılır. Arda ile dertleşir. Arkadaşının üzüntüsüne dayanamayan Arda, Hüseyin’e dair kuşkularını Ömer’e söyleyip söylemem konusunda kararsızdır. Arda Hüseyin ile ilgili bildiği her şeyi Ömer’e anlatacak mıdır? Elif ve Ömer’i ayırmak konusunda anlaşan Nedret ve Hüseyin’in yeni planı nedir? Elif öğrendikleri karşısında ne yapacaktır?