Heyecanlı yarışa davet

Heyecanlı yarışa davet
Güncelleme:

Kanal D'de yarışmak, üstelik de kazanma şansı fırsatına sahip olmak nasıl bir duygu ?

Bir televizyon fenomeni “Yemekteyiz” yeni yüzleri, yeni yetenekleri, dahası damak lezzetine ve el becerisine güvenen yarışmacıları bekliyor.

İddialı her yarışmacı, haftanın beş günü televizyon ekranında, gerek kendi yaptığı yemeklerle, gerek misafir olduğu ev sahibinin hazırlamış olduğu sofrayı eleştirmek suretiyle, maharetini sergileme fırsatını bulacaktır.

Üstelik kazanırsa onu bekleyen bir “büyük ödül”  de var.

İşte haftanın beş günü ekranda, bu muhteşem heyecana ortak olmanın adresi: http://form.kanald.com.tr/yemekteyiz/Form.aspx

2008 yılından beri Türk televizyonlarının en çok izlenen yemek programı “Yemekteyiz”, yeni kanalında, yepyeni yüzleri ve geliştirilmiş içeriğiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yayınlandığı 35 ülke gibi Türk televizyonlarında da yoğun ilgi gören program, bu yıl ilk kez uygulanacak bazı yeni fikirlerle zenginleşerek hem daha yoğun hem de daha kompakt bir hal alacak.

Klasik işleyiş;

Yarışma her zaman olduğu gibi birbirini tanımayan beş yarışmacıyı, A’dan Z’ye kendileri hazırlayacakları akşam yemeklerinde bir araya getirecek. Konuk oldukları yarışmacının hazırladıkları yemekleri, sofra düzenlemesini ve hatta yemeklerini hazırlarken kullandıkları malzemeleri, kendi kıstaslarına göre değerlendirerek 10 üzerinden puanlayacaklar. Hafta boyunca yapılan puanlama ardından haftanın en çok puan toplayan yarışmacısı büyük ödül olan 10.000 Türk lirasının sahibi olacak.