İki sevgili kavuşuyor

İki sevgili kavuşuyor
Güncelleme:

Kara Para Aşk, yarın akşam saat 21:15'te Atv'de...

Ömer, Hüseyin’i mahkemeye çıkarmayı başarmıştır. Elif’e kumpas kurulduğunu anlatan Hüseyin’in ifadesinden sonra Elif özgürlüğüne kavuşmuştur. Elif ve Ömer çok mutludur ikinci baharları başlamıştır hasret kaldıkları günlerin acısını çıkarmak için her şeyi unutup baş başa vakit geçirmeye karar verirler.  İki sevgilinin mutlu anları Nilüfer’in kayıp olduğu haberiyle son bulur. Elif ve Ömer hayatından endişe ettikleri Nilüfer’i bulmak zorundadır. 

Tayyar bir kez daha ölümden dönmüş, Hüseyin ve Metin hapse girmiştir. Oğlunun kendisini öldürmek için Hüseyin’le iş birliği yaptığından emin olan Tayyar büyük bir intikam planı içindedir. Hem Metin’in canını yakacak hem de onun elinde olan ve hapse girmesine neden olacak belgeleri alacaktır. Bunun için Metin’i en zayıf noktasında vurmaya karar vermiştir ve Nilüfer için akıl almaz bir oyun hazırlamıştır. Metin bu oyuna gelecek midir? 

Ömer Tayyar’ı yakalayabilmek için son şansı olan belgeleri ele geçirebilecek midir? Elif ve Ömer Tayyar’ın Nilüfer’i öldürmesine engel olabilecek midir?Nedret’in peşinde olan İpek, Aslı’nın yardımıyla telefonlarını dinlemeye başlar. Nedret’i yakalamaya çok yaklaşmıştır. Filiz’in karşısına çıkıp onunla konuşmak istediğini söyler. Nedret’in annesi olduğu gerçeğini ona açıklayacaktır. Son anda her şeyi fark eden Nedret, İpek’i durdurmaya karar vermiştir. Bu uğurda onu öldürmeyi bile göze almıştır. Nedret ve İpek savaşının galibi kim olacaktır?