'İşte Benim Stilim'de Matmazel Coco rüzgarı

'İşte Benim Stilim'de Matmazel Coco rüzgarı
Güncelleme:

Matmazel Coco, jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez’in oturduğu, sunuculuğunu ise Öykü Serter’in üstlendiği 'İşte Benim Stilim' yarışmasının 31 Aralık Cumartesi günkü konuğu oldu.

Roman konseptinin işlendiği 31 Aralık Cumartesi günkü bölümde Matmazel Coco, 'Çiçekçi Coco' olarak yer aldı. Yaptığı espirilerle yarışmacıları ve özellikle jüri üyelerini etkileyen Coco, Nur Yerlitaş’ın Leopar sevdasına da takılmadan edemedi. Stüdyodakilere eğlenceli dakikalar yaşatan Matmazel Coco’ya, 'İşte Benim Stilim'in jürisi “Gitme, seni çok sevdik biz. Harikasın!" dedi.

KEMAL DOĞULU'DAN EVLENME TEKLİFİ

TV8 ekranlarının sevilen yarışmasında heyecan gittikçe artarken, Matmazel Coco şovu ve espirileri ile programa renk kattı. Jüri üyesi Kemal Doğulu, güzelliği ve kıvrak zekasından dolayı Coco’ya evlenme teklif etti. Programa sürekli katılması konusunda da ısrarcı olan Kemal Doğulu, evlenme teklifini Coco’ya verdiği gül ile taçlandırdı.

NUR YERLİTAŞ'IN GÖZDESİ OLDU

Nur Yerlitaş, sahne aldığı mekanlarda sık sık izlediği Matmazel Coco'ya olan hayranlığını dile getirdi. Nur Yerlitaş’tan 10 puan alan Coco, Uğurkan Erez’in "Podyumda yürü" ısrarlarını kırmadı.