Kaçak Gelinler'in TV8 heyecanı !

Kaçak Gelinler'in TV8 heyecanı !
Güncelleme:

Kaçak Gelinler oyuncuları Youtube üzerinden canlı yayınla hayranları ile buluştu.

 

Yaz sezonunda iddialı bir giriş yapan ve yeni sezonda da üst sıralardaki yerini koruyan Ntc Medya’nın sevilen dizisi “Kaçak Gelinler” yeni kanalında ki ilk bölümünü Elite World İstanbul Otel’de tüm oyuncu kadrosu ve dizi ekibiyle birlikte izledi. Yayın öncesi oyuncu ekibi, Romina’nın sunumuyla internet üzerinden canlı yayınla hayranlarıyla buluşarak heyecanlarını paylaştılar. Gecenin sonunda tüm oyuncular ve teknik ekip dizinin şarkılarını söyleyerek, alkış ve tebriklerle birbirine sarıldılar.

Büyük ilgiyle karşılanan ve kısa sürede fenomen olan, heyecan ve ritmini düşürmeyen dizi “Kaçak Gelinler” dolu dolu hikayeleri, dostlukları, hüzünleri ve enerjisiyle her Çarşamba 20.00’da Tv 8 ekranlarında...

KAİNAT,SELİM VE ALMİLA\'NIN KARAR ANI !!!

Can gördüğü haberin ardından Kainat’a sert bir tepki gösterir. Kainat kendisini Can’a affettirmeye kararlıdır. Ama bu sandığı kadar kolay olmaz. Kainat ailesinin düştüğü kötü durum karşısında ani bir karar vermek zorunda kalır.

Selim ihalenin bitmesiyle beraber şirketten ayrılır. Onu işlerin başına döndürmek Şebnem’e düşer. Ancak Şebnem’in tüm çabaları geri teper. Selim sürdüğü hayattan memnun olduğunu iddia etmektedir. Şebnem kendisini buna ikna etmesini ister.