''Kanal D'de Buket Aydın'ın görevine son verildi'' iddiası yalanlandı

''Kanal D'de Buket Aydın'ın görevine son verildi'' iddiası yalanlandı
Güncelleme:

Bugün Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın'ın görevine son verildiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Kanal D yönetiminden konuyla ilgili bir açıklama geldi.

31 Mart yerel seçimlerinden önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İzmir'i alacağız, Ankara'yı da alacağız, İstanbul'u da alacağız" sözlerine kahkaha ile karşılık vermesiyle gündeme gelen Kanal D sunucusu Buket Aydın görevden alındığı iddia edilmişti.

Hatta Demirören Medya Grubu'na geçen Kanal D yönetiminin, FOX TV'de ana haberleri sunan Fatih Portakal'ın karşısına "karizmatik" bir erkek sunucu getirme planları olduğu ve bu görev için de medya kulislerinde Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın isminin geçtiği öne sürülmüştü.

Ancak Kanal D haberden öğle saatlerinde yapılan bir resmi açıklamada Buket Aydın'ın Kanal D'deki görevine devam ettiği belirtildi. Açıklamada ayrıca "Buket Aydın görevden alındı" haberleriyle ilgili olarak hukuki süreç başlatılacağı da duyuruldu.

İşte Kanal D yönetiminden yapılan o açıklama:

"Bugün bazı internet sitelerinde Kanal D Haber Başkanı ve sunucusu Buket Aydın'ın görevinden alındığına dair iddialar yer almıştır. Bu iddialar gerçek dışıdır. Buket Aydın görevine devam etmektedir. Bu haberleri yapanlarla ilgili hukuki süreç uygulanacaktır."

ATTIĞI KAHKAHA İÇİN ELEŞTİRİLEN AYDIN BU YANITI VERMİŞTİ

CNNTÜRK ekranlarında yayınlanan bir progrmda Arda Turan'ın ''Algı oluşturmaya çalışanlar oluyor. Seçimden çıktık. Siz de bir sürü eleştiri alıyorsunuzdur" sözlerine Buket Aydın "Linç deyince sizi anlayabilecek isimlerden bir tanesiyim" şeklinde karşılık vermişti.

İŞTE BUKET AYDIN'IN ÇOK TARTIŞILAN O KAHKAHALARI

BUKET AYDIN KİMDİR?

1 Ocak 1985 tarihinde Bursa'da doğdu. Aydın,İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdi.Buket Aydın daha sonra ise Atilla İlhan şiirleri üzerine yüksek lisansını yaptı.

TRT Türk'te program yapan Aydın, yıl 2011'i gösterdiği zaman NTV'ye transfer oldu.

Haber sunuculuğu kariyerine ise 2018 yılı itibariyle Kanal D ekranlarında devam etti.Aydın,aynı zamanda CNN Türk ekranlarında "40" adında bir programın sunuculuğunu gerçekleştiriyor.

Kanal D Ana Haber fena ''troll''lendiKanal D Ana Haber fena ''troll''lendi

Bukey Aydın Kılıçdaroğlu'nun haberini bakın nasıl sunduBukey Aydın Kılıçdaroğlu'nun haberini bakın nasıl sundu

Kahkaları yüzünden eleştirilen Buket Aydın'dan ilk açıklamaKahkaları yüzünden eleştirilen Buket Aydın'dan ilk açıklama

Seçiniz...