Kertenkele tehlikede !

Kertenkele tehlikede !
Güncelleme:

Kertenkele, yarın akşam saat 20:00'da Atv'de...

12.Bölüm Özeti:

Ünsal ve Kenan’ı sürekli atlatmayı başaran Kertenkele, bu kez tüm oyununu ortaya çıkaracak çok daha büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır: Mahalleye gerçek bir cami hocası atanmıştır. Kertenkele, tam kardeşi Betül’ü bulmuşken sahte imam olduğunu ortaya çıkarabilecek bu tehlikeden nasıl kurtulacaktır? 

Kara Faruk’un, Kertenkele olduğundan artık emin olan Ünsal ise yine Kertenkele’yi aramaktan başka bir şey düşünemez olmuştur. Deli Kenan ise Rus mafyasının borcunu Semih’ten almaya çalışırken; Zehra’yı da, Ziya Hoca’yı Kara Faruk’la aldatmaması konusunda alttan alta uyarır. 

Malikâneye artık iyice yerleşen Semih, Zehra’nın mimarlık ofisinde işe başlar. Semih’in Zehra’ya bu kadar yakın olması Kertenkele’yi kıskançlık krizlerine sokarken, Tülin ve Melis’in de Zehra’ya karşı daha da hırslanmasına sebep olur. Annesi Tülin’in telkinleriyle Zehra’ya düşman kesilen Melis, tüm malikâneyi ayağa kaldıracak bir kıskançlık krizi geçirir. 

Melis’in malikânede yarattığı krizden sonra Zehra’nın annesinin tablosunu bulanın aslında Kara Faruk olduğu Ünsal’ın hiç beklemediği bir anda gün yüzüne çıkar. Ortaya çıkan bu gerçekle Zehra’nın Kara Faruk’a duyduğu ilgi bir aşka dönüşecek midir?