Kertenkele’nin oyunu ortaya mı çıkıyor?

Kertenkele’nin oyunu ortaya mı çıkıyor?
Güncelleme:

Kertenkele, bu akşam saat 20:0'0da Atv'de...

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan KERTENKELE'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikâyesi…

11.Bölüm Özeti:

Kertenkele, Betül’ün kardeşi olduğunu öğrenmiştir. Ünsal ve Levent ise Kertenkele’yi yakalamak için Betül’ü yakın takibe almışlardır. Zehra’ya sevgisini söyleyemeyen Kertenkele şimdi de Betül’e abisi olduğunu söyleyememenin acısını yaşamaktadır.

Diğer yanda Hale, Ünsal’ın “Kara Faruk” ve “Kertenkele” diye dolaşmasından artık fazlasıyla sıkılmıştır. Bu yüzden Ünsal’a ya mesleğin ya da ben diye rest çeker. Semih ise bir yandan Zehra’nın ilgisini kazanmaya çalışırken bir yandan Melis ve Tülin’in yoğun ilgisine maruz kalmaktadır. Semih’in mutluluğu, Deli Kenan’ın Semih’in karanlık yüzünü öğrenmesiyle son bulacaktır.  Semih’in malikânedeki varlığı yetmezmiş gibi sürekli Zehra ile yalnız kalma çabaları Kertenkele’nin Zehra’yı kıskanmasına neden olur.

Bu arada mahalleye Kertenkele için her şeyi mahvedecek birisi gelir. Zehra’ya gerçek duygularını söyleyemeyen, peşindeki Ünsal, Levent ve Deli Kenan’dan kurtulamayan Kertenkele şimdi de sahte hoca olduğunu ortaya çıkaracak büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaktır.