Kısmetse Olur'da kim elendi? İşte veda eden isim...

Kısmetse Olur'da kim elendi? İşte veda eden isim...
Güncelleme:

Kısmetse Olur 19 Mart tarihli bölümünde eleme heyecanı yaşandı.

Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen heyecanlı evlilik programı Kısmetse Olur dün akşam haftanın finaliyle ekranda geldi. Kısmetse Olur evinden tansiyon yine oldukça yükseldi. Melis ve Farima arasındaki tartışma diğer adayların da gerilmesine sebep olurken; Kemal’in Akın ve Ezgi ilişkisi hakkında söyledikleri gelin adaylarını zor durumda bıraktı.

Kısmetse Olur’un eleme adayları yapılan oylama sonucunda netleşti. En çok gitsin oyu alan damat adayları evinden Altuğ Seçkiner, gelin adayları evinden ise Melis Buse Betkayan oldu. Didem'in gelin adayları arasından birinci seçilmesiyle gelinler evi koruma altına alınmış oldu.  Yarışmaya veda eden isim ise geçtiğimiz hafta da adı eleme potasında olan Altuğ Seçkiner oldu. Programda kalmayı başaran Melis Buse Betkayan büyük sevinç yaşadı.

Kısmetse Olur son bölümde neler oldu?
Kısmetse Olur'da haftanın birincileri belli oldu.
Haftanın birincileri damatlar evinden Adnan, gelinler evinden ise Didem oldu. Baş başa yemeğe çıkan ikili arasında yine Didem’in kıyafeti sorun oldu ve tartışma çıktı. Çıktıkları hemen hemen her romantik yemekte tartışan çiftin kıyafet konusundaki anlaşmazlığı ne zaman son bulacak? Didem, Adnan’ın istemediği kıyafetleri giymeye devam edecek mi?

Akın, Tuğçe’yi aldattı mı?
Akın’ın Tuğçe’ye getirdiği oyuncak ayının aslında dışardaki kız arkadaşına ait olduğu ortaya çıktı. Kısmetse Olur evinde bir anda ortam gerildi. Akın, dışarda Tuğçe haricinde başka bir kızla daha görüştüğü iddiaları karşısında ne cevap verecek? Tuğçe, izlediği görüntülerden sonra ne yapacak? Akın ise duruma müdahale ederek hemen cevap verdi ve görüntülerdeki kızın arkadaşı olduğunu ve dışarda görüştüklerini kabul etti. Ve Ezgi’yi aslında Tuğçe’nin de tanıdığını söyleyince işler hepten karıştı.

17 Mart'ta yaşananlar
Kısmetse Olur'da Kemal, sevgilisi Melis için doğum günü partisi hazırladı. Onun için hazırlanan sürpriz karşısında duygusal anlar yaşayan Melis, Kemal'la romanitk anlar yaşadı. Melis'i her haliyle kabul ettiğini ve geçmişini asla açmayacağını söyleyen Kemal, ona sarılarak yanında olduğunun da altını çizdi.

Öte yandan Aycan, eve hayal kırıklıklarıyla veda ederken Adnan'la tartıştı. Adnan, Aycan'ın sorunlar karşısında savaşmak yerine kaçtığını söyleyince evde tansiyon bir anda yükseldi. Aycan, kendini ifade etmeye çalışsa da Adnan'ın sert çıkışları onu çileden çıkardı. Onur'dan da umduğunu bulamayan Aycan, yaşadığı zor dönemde hep yalnız bırakıldığını ve arkasından söylenenlere en azından cevap vermek istediğini belirtti. Adnan, onun konuşmalarına müdahale edince ise aldığı cevapla herkes büyük bir şok yaşadı!

Ve günledir tartışma konusu olan Akın ve Tuğçe cephesinde şok bir gelişme yaşandı.
Eski damat adaylarından Arca eve Tuğçe hakkında önemli açıklamalar yaptığı bir video gönderdi! Akın'ın suçlamaları karşısında deliye dönen Tuğçe ise evi terk etti.