Kız kaçırma işi ne olacak?

Kız kaçırma işi ne olacak?
Güncelleme:

Büyük ilgiyle izlenen Diğer Yarım, pazar akşamı saat 20:00'da Atv ekranlarında...

Büyük ilgiyle izlenen, NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği, Yönetmenliğini Cem Tabak’ın yaptığı, senaryosunu ise Eda Tezcan, Gülbike Sonay Üte’nin yazdığı, aile ve mahalle yaşamı üzerine kurulmuş sıcacık, samimi mahalle hikayesiyle “Diğer Yarım”Bu hafta da çok hareketli..

Kız kaçırma komitesi, yanlış operasyon yaptığını fark ettiğinde durumu düzeltmeye uğraşır. Doğru kızı kaçırmanın yollarını ararlar. Fakat Meryem’in dükkanı kaybetmesi ve mahallede yaşanan trafik, onların işlerini hayli zorlaştırır. Devran’ın Afet’i kaçırması Erdem ailesi için de Durmaz ailesi için de kabul edilebilir bir şey değildir. Hatta bu durum tarafların ortak çıkar uğruna kısa süreli bir iş birliği yapmasına sebep olur. Asiye ve Zeynep Hanım, düşmanken müttefik durumuna gelir. Aileler arasında yeniden oluşacak bir evlilik; akrabalık anlamına gelir. İki taraf da bunu istemez. Asiye de Zeynep Hanım da tüm kozlarını bu evliliği engellemek için kullanır.

Meryem, dükkanı varken bile Esma’nın nişan masraflarının altından kalkamayacak haldeyken artık tamamen çaresiz kalmıştır. Esma, çareyi nişanı ertelemekte bulur. Arif’in aileyi parçalamak için yaptığı plan, işliyor gibi görünse de yine bir kenetlenmeye vesile olur. Dükkanı elinden giden Meryem’e yardım eli Ecevit’ten gelir. Meryem, istemese de Ecevit’in teklifini kabul eder. Aileye vurulan her darbe, inatçı aşıkların birbirine daha da yakınlaşmasına yol açar.

Zeynep, Poyraz’ın gidişiyle, tamamen yalnız kalmıştır. Zeynep, ihtiyaç duyduğu desteği hiç ummadığı birinden görür. Sabri, Zeynep’i tek başına da ayakta kalabileceğine inandırmıştır. Zeynep, tüm yaralarını sarmaya çalışırken Poyraz’ın kötü bir sürpriz eşliğinde çıkagelmesi onun ya herşeyden vazgeçmesine ya da daha da güçlenmesine sebep olacaktır.