Kızlar ve erkeklerin iddiası kahkahaya boğacak !

Kızlar ve erkeklerin iddiası kahkahaya boğacak !
Güncelleme:

“Acil Aşk Aranıyor”, pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

Pazar akşamlarının yeni fenomeni “Acil Aşk Aranıyor”, bu hafta  izleyicileri hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek bir bölümle izleyicilerle buluşacak. Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği “Acil Aşk Aranıyor”, Pazar akşamı ikinci bölümüyle Show TV ekranında!

Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu’nun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin süpervizörlüğünü ise, Merve Girgin üstleniyor.

“Acil Aşk Aranıyor”’un ikinci bölümünde; Eğlenceli ve oldukça romantik geçen kostüm balosu Sinan ve Nisan için yarım kalmıştır. Nisan, Sinan’dan kaçmaya başlar ve kimliğinin ortaya çıkmaması için elinden geleni yapar fakat işler, ani bir sürpriz sonucu beklenmedik bir hal alacaktır.

Berzan, balo sırasında Ayla’nın kostümün mahvolmasına neden olan kazayı telafi edeyim derken, ikilinin arası yeniden gerilir...

Hastaneye gelen oldukça garip bir vaka tüm hastane ekibini şaşkınlık içinde bırakır. Kaza sonucu birbirine yapıştırıcıyla yapışan genç bir çift, hastanede bile hiç durmadan kavga etmektedir. Çiftin bu halleri Nisan ve Sinan’ın kadın-erkek ilişkileri üzerinden taraf olmalarına neden olur. İkisinin bu inatlaşmasına Ayla ve Berzan da katılınca kızlar ve erkekler birbirleriyle iddiaya girerler...

Show TV’nin iddialı dizisi “Acil Aşk Aranıyor”’un oyuncu kadrosu da birbirinden güçlü isimlerle dolu.  Dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat) ve Serkan Öztürk (Malik) rol alıyor.