Mahir kabadayılara direniyor !

Mahir kabadayılara direniyor !
Güncelleme:

Karadayı, yarın akşam saat 20:00'da Atv'de...

Nail’in başına gelenleri gören Seyis ve Sosyete, Mahir’le tek başlarına baş edemeyeceklerini anlamışlardır. Mehmet Saim’e gidip Mahir’in asıl amacını anlatırlar. Mehmet Saim, Mahir’in kendisinin peşinde olduğunu ve çemberin giderek daraldığını öğrenir. Mahir’i bir an önce durdurmak zorundadır. Mehmet Saim’in yeni planı nedir? 

Mehmet Saim bir kez daha Mahir’i oyuna getirmeyi başarabilecek midir?Mahir Feride’nin gazeteci tarafından tehdit edildiğini öğrenir. Feride ile birlikte Tarık’la buluşmaya gider. Amacı adamı konuşturup, bu işi yaptıranları öğrenmek ve fotoğrafları almaktır. Mahir fotoğrafları alıp Tarık’ı konuşturabilecek midir?

İlknur Seyis’le evlenmeye karar verdiğini babasına açıklar. Nazif bu evliliğe asla izin vermeyeceğini sert bir şekilde ifade eder. Babasını ikna edemeyeceğini anlayan İlknur eşyalarını toplayıp evi terk eder. Seyis’in evine giden İlknur’u burada büyük bir sürpriz beklemektedir. İlknur’u bekleyen sürpriz nedir?

Belgin’in duruşma günü gelmiştir. Aleyhinde hiç bir delil olmadığı için serbest kalacağından emin bir şekilde mahkemeye gider. Belgin ve Feride mahkemede karşı karşıyadır. Birbirlerinden hiç haz etmeyen Feride ve Belgin restleşmesinin sonucu ne olacaktır.