Milyoner'e damga vuran soru!

Milyoner'e damga vuran soru!
Güncelleme:

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının dün yayınlanan bölümüne, "ABD başkanlarının besledikleri resmi hayvanları arasında hangisi yoktur?" sorusu damgasını vurdu.

ATV'de Selçuk Yöntem'in sunumuyla ekranlara gelen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışması yine ilginç bir soruyla gündeme geldi. 60 bin TL değerindeki "ABD başkanlarının besledikleri resmi hayvanları arasında hangisi yoktur?" sorusu herkesi şaşırttı.

 

Milyoner'e damga vuran soru! - Resim : 1
ABD Başkanları'nın besledikleri resmi hayvanlar arasında sırtlan, muhabbet kuşu ve su aygırı bulunurken, zürafa ise beslenen hayvanlar arasında yer almıyordu.


Telefon ve çift cevap joker haklarını kullanmasına karşın soruya yanlış olan 'su aygırı' ve 'sırtlan' cevaplarını veren yarışmacı, 15 bin TL ödül ile stüdyodan ayrıldı.



Milyoner'e damga vuran soru! - Resim : 2
İŞTE BEYAZ SARAY'IN SIRADIŞI HAYVANLARI

Beyaz Saray'da yaşayan 40 evcil hayvan arasında en popülerleri kediler ve köpekler. Ancak sıradışı hayvanlar besleyen başkanlar da var. İşte Beyaz Saray'ı hayvanat bahçesine çeviren başkanlar ve sıradışı hayvanları:

* Thomas Jefferson: Kafeslerde ayı besledi.

* John Quincy Adams: Beyaz Saray'ın Doğu Salonu'nda timsah besledi.

* Martin Van Buran: Umman Sultanı'nın hediye ettiği bir çift yavru kaplanı besledi. Kongre'nin karşı çıkması üzerine kaplanlar gönderildi.

* Calvin Coolidge: Coolidge'in, hayvanlarla iletişim konusunda özel bir yeteneği vardı. Beyaz Saray'da bir çift aslan, bir antilop, bir su aygırı ve bir rakun besledi.