Müge Anlı ekranlara bir döndü pir döndü, herkes bu görüntüyü konuşuyor

Güncelleme:

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, kısa bir aradan sonra izleyicileriyle yeniden buluştu. Müge Anlı yaklaşık iki ay aradan sonra ATV ekranlarına dönerken, program sırasında koronavirüs nedeniyle hazırlanan paravan dikkat çekti.

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, kısa bir aradan sonra izleyicileriyle yeniden buluştu. Çözümü için yepyeni dosya haberlerin peşine düşen olan Anlı, Türkiye’nin dört bir yanında canlı bağlantılarla yayınını açtı.

Canlı yayında sağlık çalışanlarıyla ilgili yaptığı yorumu büyük tepki çeken Müge Anlı, tartışılmaya devam edilirken, programının yayından kaldırılması dikkat çekmişti. Müge Anlı programa ara verdiğini “Ekranda kalmak istiyorum ve sizlerle beraber olmak istiyorum ama gün gün belirli kısıtlamalar artıkça çok istememize rağmen canlı olarak ekranda bulunamayabiliriz” diye duyurmuştu.

Müge Anlı, her zaman olduğu gibi yine hafta içi her sabah saat 10.00’da atv ekranında olacak.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Müge Anlı yaklaşık iki ay aradan sonra ATV ekranlarına dönerken, program sırasında koronavirüs nedeniyle hazırlanan paravan dikkat çekti.

Koronavirüs nedeniyle sosyal mesafeye ve temas etmemeye dikkat edilirken, Tatlı Sert adlı programda sarılmak için bir paravan hazırlandığı görüldü. Anlı “Stüdyoya gelip nasıl sarılacağını düşünmesin insanlar” diyerek bir kişiyle paravan eşliğinde sarıldı. O anlar sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Seçiniz...