Ömer hayatının teklifini yapıyor !

Ömer hayatının teklifini yapıyor !
Güncelleme:

Kara Para Aşk, bu akşam saat 20:00'da Atv ekranlarında...

28.Bölüm:

Elif’in özgürlüğüne kavuşmasını sağlayan Ömer, hayatı daha fazla kaçırmak istemez. Elif’e evlenme teklif etmeye karar verir. Bu anın özel olması için de bir sürpriz hazırlar. Ömer ailelerin ve arkadaşlarının huzurunda Elif’e evlenme teklif eder. Elif büyük bir mutlulukla teklifi kabul edecektir. Aşk hayatlarında huzuru ve mutluluğu yakalan çift kendilerini bekleyen tehlikelerden habersizdir.

İstanbul’a gelir gelmez yeğenlerinin hayatlarında olup bitenler hakkında bilgi sahibi olmaya çalışan Nedret,  öğrendikleri karşısında şaşkına dönmüştür. Ona göre olaylar kontrolden çıkmıştır. Nilüfer yalan söylemektedir, Elif evlenmek üzerdir ve Ömer’in ailesi de kendilerine pek uygun değildir. Nedret, Elif ve Ömer aşkına gölge düşürmeyi başarabilecek midir?

Elif ve Ömer’in evleneceğini öğrenen Tayyar deliye döner. Bu birliktelik evliliğe giderse Ömer’in karısına evlilik hediyesi olarak kendisini hapse attıracağını düşünmektedir. Hüseyin’i çağırır ve evliliğe engel olmasını ister. Kardeşinin mutluluğu ile Tayyar arasına sıkışan Hüseyin, Tayyar’a boyun eğecek midir?

Bütün bunlar olurken cinayet şubeye atanan yeni bir isim gelecek zorlu günlerin habercisidir. Ömer’in eski sevgilisi İpek, Bursa’dan İstanbul’a tayin istemiştir.  İpek’in geleceğini öğrenen Pelin ve Arda bunu Ömer’e söyleyebilecek midir?