Özlem Zengin'den İsmail Küçükkaya'ya 2019 çıkışı

Özlem Zengin'den İsmail Küçükkaya'ya 2019 çıkışı
Güncelleme:

İsmail Küçükkaya'nın Çalar Saat manşetinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Özlem Zengin'in bir konuşmasını alarak "2019'u Beklemeyeceğiz" manşeti atması üzerine Zengin sözlerinin çarpıtıldığını ifade ederek sert tepki gösterdi.

FOX TV Çalar Saat programında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Özlem Zengin'in Akdeniz Üniversitesi'nde yaptığı bir konuşmayı gündem yapan İsmail Küçükkaya, "2019'u Beklemeyeceğiz" manşeti attı.

Bunun üzerine Özlem Zengin sözlerinin çarpıtıldığını söyleyerek Twitter'dan İsmail Küçükkaya'ya cevap verdi. "Allah muhalefetin de akıllısını işittiğini anlayanını dürüst ve vicdanlı olanını versin Kelimeler sündürülmesin!" yazan Özlem Zengin, şu açıklamalarda bulundu:

"ÇARPITMA, YALAN TAVAN YAPMIŞ"

1-Pazartesi günü Akdeniz Ünversitesinde Anayasa Referandumu üzerine bir konuşma yaptım.Pek çok soru vardı.

2- Bu Anayasa değişikliğinin 'yürürlük 'maddelerinden iki tanesini de konuştuk birtanesi Referandumdan 'Evet' çıkarsa...

3-Mevcut Anayasanın 101. Md sinin son fıkrasında yer alan Cumhurbaşkanı seçilenin " varsa partisi ile ilişiği kesilir " ibaresi kalkıyor..

4- Yani Cumhurbaşkanı isterse Partisi ile bağ kurabilir.

5- Yeni Hakimler ve Savcılar Kurulu 30 gün içinde oluşur.

6-Referandumdan geçen Anayasa 3 Kasın 2019 da bütünü ile yürürlüğe girer ve Meclis isterse üsüne uygun seçimi öne alabilir.

Şimdi soruyorum kelimesi kelimesi Meclisten geçen Tekliften çıkan cümlelerden 'Nasıl' 2019 u beklemeyeceğiz manşeti çıkıyor!

Çarpıtma,yalan tavan yapmış durumda.. bu Ülkede Efendice fikrini savunmak ne kadar zorlaştı!

"Evet" için şehir şehir gezerken kimse benim kelimelerimden zorlama çarpıtma anlamlar çıkararak kendi kampanyasına destek yapmaya çalışmasın

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'NIN PAYLAŞTIĞI MANŞET ŞÖYLEYDİ:

İsmail Küçükkaya: 15.3.2017 işte manşetimiz. Referanduma 32 gün kaldı.

özlem zengin