Roman Havası Show TV'de başlıyor !

Roman Havası Show TV'de başlıyor !
Güncelleme:

\"Cennet Mahallesi\" Show TV ekranlarında “Roman Havası” adıyla 7 Aralık’tan itibaren izleyicileriyle buluşacak.

Show TV’nin en iddialı yapımlarından biri olan Roman Havası’nın yayın tarihi belli oldu. Usta oyuncu kadrosunun tamamının görüntülerinin yer aldığı tanıtımda, dizinin yayın tarihi 7 Aralık Pazar olarak duyuruldu.

Onlar, tarihi binlerce yıl öncesine dayanan İstanbul\'un en neşeli insanları... Yüzyıllar boyunca onlar gibisi hiçbir coğrafyada, hiçbir kültürde var olmadı. Müzik desen onlarda, dans desen onlarda, sevgi aşk desen onlarda... Kavga, küslük ? O da onlarda...

Bu mahallede sadece aşk mı vardır ? Elbette ki  hayır. İstanbul\'un en renkli insanlarının yaşadığı bu mahallede bir avuç suda fırtınalar kopacak, o fırtınalar yine bu insanlara özgü yöntemlerle sona erecek aralarda da daha nice aşklar filizlenecek. Elbette ki dans, müzik ve bol kepçe kahkaha ile...

Yapımcılığını Erler Film’in,  proje tasarımını usta isim Türker İnanoğlu’nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Arslan otururken, senaryosunu ise, Fethi Kantarcı, Barkın Şenüren ve Saygın Delibaş kaleme alıyor. 

Show TV’nin merakla beklenen en renkli projelerinden birisi olan Roman Havası’nın kadrosu da bomba gibi!  Dizinin başrol oyuncuları arasında; Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, İlhan Daner, Galip Erdal, Mesut İzgi, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün ve Goncagül Narlı gibi usta isimler yer alıyor.