Şehitlere rahmet dileyen Fatih Portakal'ı linç ettiler

Şehitlere rahmet dileyen Fatih Portakal'ı linç ettiler
Güncelleme:

FOX Ana Haber'de Fatih Portakal 8 şehidin haberlerini aktarırken o sırada gelen öldürülen PKK'li sayısının 46'ya çıktığını duyurdu. Portakal'ın şehitlere rahmet dilemesi sosyal medyada çarpıtıldı.

FOX Ana Haber'in sunucusu Fatih Portakal yine bir sosyal medya çarpıtmasıyla karşı karşıya kaldı.  Medyafaresi'nin haberine göre, dün FOX Ana Haber bültenine acı haberi vererek başlayan Fatih Portakal 8 şehidimize Allah'tan rahmet diledi.

Şehit askerlerin acılı ailelerinin açıklamalarının ve asker ve güvenlik görevlilerinin son görüntülerinin ekrana geldiği haberden sonra Fatih Portakal şehitlerin öykülerini aktarıyordu.

O sırada öldürülen PKK'li sayısının 46'ya çıktığı açıklaması geldi ve Fatih Portakal şehitlerin acı haberlerine yoğunlaştığı anlarda bu bilgiyi de seyircileri duyurdu. Sonraki haberde 8 şehidin öyküleri vardı, ve Allah'tan rahmet dileyerek o haberi ekranlara getirdi.

İşte buradaki şehitler için söylediği Allah'tan rahmet diliyorum sözlerini sosyal medyada bazı çevreler, sanki PKK'liler için söylenmiş gibi yayarak büyük bir çarpıtmaya imza attılar.