Şirin Payzın'ın programına kaldırıldı mı ?

Şirin Payzın'ın programına kaldırıldı mı ?
Güncelleme:

CNN Türk'te 360 Derece ve Ne oluyor isimli programları sunan gazeteci Şirin Payzın neden Cuma gününden beri ekranda değil?

CNN Türk'te 360 Derece ve Ne oluyor isimli programları sunan gazeteci Şirin Payzın, kanal yönetimi tarafından gönderildi mi? Medya kulisleri dünden beri bu soruya yanıt arıyor.

Deneyimli televizyoncu Payzın, geçtiğimiz Cuma gününden beri CNN Türk ekranlarında görünmüyor.CNNTÜRK Genel Müdürü Barış Tünay, Şirin Payzın neden ekranlarda yok sorumuzu yanıtladı.

CNN TÜRK GENEL MÜDÜRÜ AÇIKLADI

Tünay, Şirin Payzın'ın programının yayından kaldırılmadığını açıkladı ve Payzın'ın "başka bir zamanlama yapılamadığı için" izne çıktığını söyledi. Gezi Parkı olayları ile izne çıkma arasında bir ilişiki olmadığının da altını çizen Tünay, "360 Derece ve Ne Oluyor,  Şirin Payzın'ın izin dönüşü aynen devam edecek" açıklamasını yaptı.

Tünay, rahatsızlığı nedeniyle Ahmet Hakan'ın da izne çıktığını, Payzın'ın yaz dönemi başlamadan dinlenmek istediğini ve kendilerinin de başka bir düzenleme yapamadıkları için Payzın'ın izne çıkma isteğini kabul ettiklerini de söyledi.

CUMA GÜNÜNDEN BERİ EKRANDA YOK

Taksim'de Gezi Parkı'nda başlayan ve dalga dalga tüm Türkiye'ye yayılan eylemler  CNN Türk'te günlerce yer bulamamıştı. Kanal "penguen belgeseli" yayınlayarak sessizliğini sürdürürken, Şirin Payzın hem 360 Derece hem de Ne oluyor programlarında olan biteni izleyicilerine aktarmaya çalışmış, her gün ekrana getirdiği konuklarıyla Taksim'de neler olduğu sorusuna yanıt aramıştı.

TAKSİM'DEN YAYIN YAPTI, GEZİ'NİN SESİNİ DUYURDU

Hatta öyle ki geçtiğimiz perşembe günü Payzın yayını Taksim'den yapmış, Cuma günü ise konuklarından biri olarak Taksim'de eylemcilerin içine olan yönetmen Ezel Akay'ı ekrana çıkarmıştı.

'Yeni muhalefetin sesleri'ne erkanda yer veren ve kanalda küçük bir 'nefes' olan Payzın'ı izlemek için dün televizyonlarını açanlar CNN Türk'ün yaptığı bir değişiklik ile karşılaştılar.

ANA HABER'İN SAATİ DEĞİŞTİ

Hergün saat 17:00'de başlayan ve 18:00'deki Anahaber'e kadar devam eden 360 Derece dün yayınlanmadı. Üstelik, Anahaber'i sunan meslektaşı Nevşin Mengü, bundan sonra Şirin Payzın'ın hazırlayıp sunduğu 360 Derece'nin yayınlanmayacağını "Merhaba, 17'de başlıyoruz artık ve 18'de de yine devam ediyoruz" diyerek örtük bir şekilde duyurdu. (gazeteciler)