Survivor adasına veda eden ilk isim belli oldu

Survivor adasına veda eden ilk isim belli oldu
Güncelleme:

Survivor 2018'in ada konseyinde Gönüllüler takımından Cumali, Yağmur ve Marcus eleme potasına girmişti.

Surivor'da 8. bölüm büyük heyecana sahne oldu. Survivor'ın 8. bölümünde zorlu yarışmaya veda eden ilk isim belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında SMS sonuçlarına göre elenen isim Marcus oldu.

Survivor adasına veda eden ilk isim belli oldu - Resim : 1

"GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ"

Marcus elendikten sonra düşüncelerini şöyle aktardı: "Siz söylemeden önce biraz içime doğdu ama olasılığı uzak bir ihtimal gibi geldi. Seyircilerin kararı... Onlarla daha fazla tanışma imkanı bulamadım heralde. Hoş bir duygu değil tabi. Daha yeni başlıyorduk, yeni ısınmıştım. Söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. Gerçekten çok üzücü..."

GAMZE DE YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Survivor'da eleme gecesinde bir de diskalifiye sürprizi yaşandı. Survivor'da Acun Ilıcalı, Gamze'nin rahatsızlığı nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceğini ve yerine yeni bir yarışmacının dahil edileceğini açıkladı. Sevilen yarışmada Hakan Hatipoğlu'nun durumu da belirsizliğini koruyor...

SURVIVOR MARCUS KİMDİR?

Tam adı Yiğit Marcus Aral olan Survivor Marcus, eğitimini University Of Miami'de tamamlamıştır. İstanbul'da yer alan model ajansında 3 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılında California'ya yerleşen Marcus, burada da İstanbul'da yapmakta olduğu işini devam ettirmiştir. Şirketin yöneticiliğini üstlenmekte olan Yiğit Marcus Aral, yazılım mühendisidir. Her şeyi geride bırakıp Survivor'a gittiğini ifade eden Marcus, sosyal paylaşım platformunda şu ifadelere yer vermiştir; "Evi ve yasamı bırakıp gitmek her zaman çok zor, nereye ve ne kadar gideceğini bilmemek de cabasi ama şu an zaman macera zaman" Survivor Marcus, sakin yapısı ve farklı tarzıyla dikkat çekiyor.

Seçiniz...