Survivor son bölümde elemeye kim kaldı?

Survivor son bölümde elemeye kim kaldı?
Güncelleme:

Survivor'da kim elendi? sorusunun cevap bulacağı üçüncü hafta son bölümde oynan dokunulmaz oyunu ile hız kazandı.


Survivor'ın son yayınlanan bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Finala kalan yarışmayı kazanan ünlüler takımı oldu.

Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık sembolü oyununu ise Volkan kazandı.

Ada konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Denisa elemeye kalan ilk kişi oldu.

Bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Volkan'ın adını verdiği Erdi elemeye kalan ikinci isim oldu.

Elemeye kalan Denisa şunları söyledi: Arkadaşlar biraz dinlenebilir miyim? Potada olmak çok yorucu çünkü. Bu isim neye göre yazılıyor ben anlamıyorum. Burada erkek kız karışık. En kötü performansta olan ben miyim? Anlamıyorum. Bir şey söylemek istemiyorum. Yoruldum.

Eleme kalan Erdi ise şöyle konuştu: Volkan'ın kararına saygı duyuyorum. Bu tabii ki içten söylenmiş bir laf değil. Tenhada kulis yapanlar meydanda ne zamandan beri performans cetveli tutuyorlar? Fark etmez ben bu potalara çok alışığım korkmuyorum. Ama onlar bu potalara benim karşımda çıktıklarında korkacaklarını da tahmin ediyorum. Büyük üstak bilge kral Alija İzetbegovic'in bir sözü vardır. "Ver her şey bittiğinde biz düşmanlarımızın kin ve nefret dolu küfürlerini değil dostlarımızı sessizliğini hatırlayacağız" şeklinde. Fark etmez ben böyle potalardan çok çıktım. Çıkmaya da devam edeceğim. Gücümüzü de görecekler. Yarın akşam da yine görecekler. Ben buraya geldim, dokunulmazlık oyunundan sonra da söyledim. Ben sporcu falan da değilim milletin sade bir evladıyım. Bugün yaptıklarını, yarın yapacağım. Hiç problem değil benim için. Buradayız.