Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu
Güncelleme:

Survivor 2018'de gönüllüler takımından bir isim daha adaya veda etti.

Survivor 2018'de heyecan hız kesmiyor. Dün akşam büyük konsey ile izleyici karşısın açıkan Survivor'da bir kişi daha yarışmaya veda etti.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Gönüllüler takımından Cumali, Hakan ve Damla'nın eleme adayı olduğu Survivor 2018'de SMS oylarının sonunca elenenen isim Cumali oldu. Cumali Survivor'a böyle veda etti.

SURVİVOR'A BÖYLE VEDA ETTİ

Her güzel şeyin bir sonu vardır. Benim için Survivor gerçekten çok güzeldi. Sefasıyla cefasıyla... Buraya gelirken beni koşturan teyzeler bana sahip çıkan evlerden helallik istiyorum. Gerçekten çok emekleri geçti. Gerçekten çok iyi insanlar tanıdım. Yola çıktığımda melekler için yolculuğa çıktım buraya kadarmış. Senden, Alp abiden Hakan abiden de helallik istiyorum. Olsun, buraya kadarmış, yapacak bir şey yok.

CUMALİ AKGÜL KİMDİR?

Cumali Akgül Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Survivor kadrosuna dahil edildi.

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu - Resim : 1

BARAKA ÖDÜLÜ KİMİN OLDU?

Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu akşam baraka ödülü için karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir rekabete sahne olan günün ikinci oyununu yine Ünlüler takımı kazandı ve barakanın sahibi oldu.