Türkiye Torun Nazif'e ağladı !

Türkiye Torun Nazif'e ağladı !
Güncelleme:

Karadayı'nın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde Torun Nazif'in ve Safiye’nin ölümü Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu.

Karadayı'da; tüm Türkiye’nin merakla beklediği sorular dün akşam yayınlanan bölümle cevap buldu. Mahir ve Feride'nin düğün günü arabalarına konulan bombanın patlamasıyla tüm Türkiye arabada kimlerin olduğu sorusuna kilitlenmişti.  Yeni sezonun ilk bölümünde Kara ailesinin gözbebeği küçük Nazif ve Mahir Kara’nın annesi Safiye’nin hayatlarını kaybettiği ortaya çıktı.

Milyonları ekran başına toplayan dizide yürek yakan sahnelerde Mahir (Kenan İmirzalıoğlu), Feride (Bergüzar Korel), Nazif (Çetin Tekindor), Songül (Leyla Lidya Tuğutlu) ve İlknur'un (Elif Sönmez) gözyaşları izleyenleri derinden etkiledi.

Kendi düğününde annesi ve yeğenini kaybeden Mahir’in yaşadığı büyük acının ardından intikam almaya karar vermesi Karadayı’nın yaşayacağı büyük dönüşümün ipuçlarını verdi..

ELİF SÖNMEZ: OPHELIA İLE HAZIRLANDIM!

Küçük Nazif'in annesi İlknur karakterini canlandıran Elif Sönmez başarılı performansıyla izleyicilerin beğenisini kazandı. Genç oyuncu Elif Sönmez, İlknur karakterinin yaşadığı acı dolu sahnelerin çekimi için yaz aylarında ön hazırlık çalışmalarına başladı. Sönmez; hazırlık sürecinin çekimlerden daha zorlu geçtiğini belirtti: \"Bu zorlu sahnelere yazın katıldığım bir workshop sayesinde, Ophelia karakteri üzerinden hazırlandım. Böyle bir olayı yaşayan gerçek bir kahramanı tanıyınca ne yapsam, ne hissetsem hafif, yüzeysel ve \"dışardan\" geliyordu. Dolayısıyla hazırlık aşamasında sürekli daha derine inmeye çalıştım, çekim sırasında ise hissettiğim acıların bir miktar dağıldığını, içimin sağaldığını hissettim. Oyunculuğun en büyülü ve şifalı taraflarından biri de bu galiba.\" dedi.