Umut'un hayatı tehlikede !

Umut'un hayatı tehlikede !
Güncelleme:

‘‘Hayat Ağacı’’, 13. bölümüyle 16 Aralık Salı 23.00’da TRT 1 ekranlarında...

Kenan, Pelin’in yaptıklarını öğrenmiş ve Pelin’i özel bir kliniğe kapatmıştır. Artık sıra Umut’u geri kazanmaya gelmiştir. Kenan yaptıklarıyla yüzleşmeye karar verir!  Eşref’in konağına gidip ayakkabı dükkânını yakanın kendisi olduğunu aileye açıklar!

Esra hamile olduğunu söylemek için Arif’le görüşmek ister; ancak durumdan habersiz olan Arif, Cengiz’in aklına uyarak kendisini Esra’dan uzak tutmaya çalışır. Böylece Esra’ya kolay lokma olmadığını gösterecektir. Esra, Arif’i geri kazanabilecek midir?

Ayşen hala daha Cengiz’i affetmiş değildir. Onu boşamayacak, süründürecektir! Cengiz ise son bir oyun oynar ve Ayşen’i kıskandırmak maksatlı sahte sevgilisini Birce ile tanıştırır. Bu hamle Ayşen için bardağı taşıran son damla olur. Ayşen’in kıskançlıktan kendini kaybetmesi gözlerini karakolda açmalarına sebep olacaktır!

Kiracılarının evden çıkışı Murat’ın Filiz’e hoş bir sürpriz hazırlamasına neden olur. Filiz’in en büyük hayali gerçek olacak mıdır?

Kliniğe kapatılan Pelin, her şeyin sorumlusu olarak Umut’u görmektedir. Klinikten kaçmayı başaran Pelin soluğu Umut’un yanında alır. Umut’un hayatı büyük bir tehlikededir!