Ünlü televizyoncu vefat etti

Ünlü televizyoncu vefat etti
Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl görkemli bir nikah töreni ile evlenen 32 yaşındaki Diş Hekimi, televizyon yapımcısı ve sunucusu Doğan Bircan vefat etti.

 32 yaşındaki ünlü televizyoncu Doğan Bircan'ın vefat ettiğini, ses sanatçısı Onur Akay Instagram adresinden duyurdu. Bircan'ın kalp krizi nedeni ile vefat ettiğini yazarak cenaze bilgilerini de paylaşan Akay, "Üzüntümüz büyük! Geçen sene evlenen 32 yaşındaki televizyon programcısı ve sunucusu arkadaşımız Doğan Bircan'ı, kalp krizi nedeni ile kaybettik. Aynı zamanda Diş Hekimi olan Bircan'ın cenazesi, Cumartesi günü öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası, Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecektir. Sevenlerine sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

DOĞAN BİRCAN KİMDİR?

1985 yılında Ankara'da dünyaya gelen Doğan Bircan, 2008 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. 2008 yılı sonrası çeşitli kliniklerde görev alan ve 2014 yılı itibari ile kendi kliniğinde hizmet vermeye başlayan Bircan, sağlık ile ilgili bilgilendirme konularında çok sayıda programa konuk olmuş ve özel kanallarda sağlık programı sunuculuğu yapmıştır.