Vatanım Sensin'de Mustafa Kemal Paşa'ya suikast girişimi

Vatanım Sensin'de Mustafa Kemal Paşa'ya suikast girişimi
Güncelleme:

Vatanım Sensin'in yeni bölümünde hangi gelişmeler yaşanacak? Cevdet, Mustafa Kemal Paşa'ya yapılmak istenen suikasti engelleyebilecek mi?


Vatanım Sensin’de ilk sezonun sonuna gelindi. Vatanım Sensin bugün yayınlanacak yeni bölümüyle sezon finali yapacak. Vatanım Sensin’in geçtiğimiz bölümünde birçok gelişme bir arada yaşanmış Cevdet ile Vasili arasındaki hesaplaşma inanılmaz bir son ortaya çıkarmıştı. Peki Vatanım Sensin’in yeni bölümünde neler olacak? Sezon finalinde hangi gelişmeler yaşanacak?


VATANIM SENSİN’DE SEZON FİNALİ HEYECANI

Mustafa Kemal Paşa’ya suikast girişiminde bulunuluyor; Cevdet bunu engellemek için harekete geçiyor!
Cevdet, Mustafa Kemal Paşa’dan gelen emirle Azize’ye Yunan Ordusu’ndaki vazifesinin bittiğini açıklar. Azize ve ailesi tarafından sevinçle karşılanan bu haber, Ankara’ya gitmeleri için de tüm engelleri kaldırır. Büyük badireler atlatarak geldikleri bu nokta, Cevdet ve Azize’ye derin bir nefes aldırır.

Fakat İngiliz Charles Hamilton’ın da bazı planları vardır. Tevfik’i kullanarak, Mustafa Kemal Paşa’ya suikast düzenlemeyi planlar. Suikast emrinin şifrelerini çözen Yakup, Cevdet’i uyarır. Savaşın geleceği için Mustafa Kemal Paşa’nın canının her şeyden önemli olduğunu ve bu suikasti engelleyebilmek için derhal harekete geçilmesi gerektiğini bilen Cevdet, yeni bir plan yapar. Ankara’da meclisin açılmasının her şeyden mühim olduğunu savunan Cevdet yeni bir adım atacaktır.