Yaza sıcacık ve yepyeni bir dizi: Hayat Sevince Güzel

Yaza sıcacık ve yepyeni bir dizi: Hayat Sevince Güzel
Güncelleme:

Hayat Sevince Güzel, 6 Haziran'da Fox ekranlarında sizleri bekliyor...

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, 6 Haziran akşamı saat 20:00’da FOX’ta ekrana gelecek olan Hayat Sevince Güzel’in yönetmen koltuğunda Eray Koçak var. Senaryosu, deneyimli yazar Hülya Koper’e ait dizinin İstanbul’da başlayan macerası, ağırlıklı olarak İzmir, Çeşme, Ildır ve Kösedere köyünde geçmekte.

Yüzlerde kocaman bir gülümseme, kalplerde buruk bir tat, evlerde neşeli bir ses yaratacak olan son derece samimi biri dizi çalacak kapınızı. Egenin denizi gibi sıcacık, yeşili gibi ferah, kızları gibi işveli, otları gibi sağlıklı bir dizi... Haydi açın kapılarınızı AŞK girsin içeri...

‘Aşkın Ege halleri’ diyebileceğimiz bu dizide aşk, bazen romantik, bazen “serseri” yönüyle televizyon seyircisine oldukça eğlenceli saatler yaşatmaya şimdiden aday.

Oyuncu kadrosunda Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Uğur Çavuşoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Onur Özaydın, Sema Atalay, Deniz Baytaş, Ayşen Sezerel, Yeliz Akkaya, Neşem Akhan, Şennur Nogaylar, Seda Telciler, Batuhan Aydar, Hasan Denizyaran, Ömür Özdemir, Tolga Öztürk ve Anıl Çelik’in yer aldığı “Hayat Sevince Güzel ” FOX’ta izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Dizinin Konusu: