Yerel televizyonlar ve TRT kanallarından 'Halep' özel yayını

Yerel televizyonlar ve TRT kanallarından 'Halep' özel yayını
Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’un himayesinde "Halep Yalnız Değildir" özel programı, 18 Aralık'ta TRT Haber, TRT Türk, TRT Avaz, TRT Kürdi ve TRT Arapça ile 50 yerel televizyondan aralıksız 16 saat canlı yayınlanacak.

Siyasetçilerden gazetecilere, sivil toplum kuruluşu başkanlarından sporculara kadar 20’den fazla konuğun katılacağı canlı yayında, 12 moderatörün sunumuyla Halep’teki insani trajedi konuşulacak.

Halep’te yaşanan katliama "dur" demek ve Halep’i yalnız bırakmamak için Ankara ve İstanbul’daki stüdyolardan yapılacak özel yayın, TRT Haber, TRT Türk, TRT Avaz, TRT Kürdi ve TRT Arapça ile Anadolu’daki 50 yerel televizyondan aralıksız 16 saat canlı yayınlanacak.

İstanbul Ulus’tan TRT program yapımcısı Fulin Arıkan’ın moderatörlüğünde saat 10.00'da başlayacak özel yayına, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve telefon bağlantısıyla AFAD Başkanı Mehmet Halis Bilden konuk olacak.

İstanbul Harbiye’den, A Haber program yapımcısı Erkan Tan’ın sunumuyla saat 11.00’de yapılacak yayına, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak katılacak.