Zehra ile Kertenkele'nin sırrı tehlikede !

Zehra ile Kertenkele'nin sırrı tehlikede !
Güncelleme:

Kertenkele, yarın akşam saat 20:00'da Atv'de...

Kertenkele’nin kapısına bırakılan not, onu Zehra ile barışmaya zorlamaktadır. Aksi halde, notu yazan kişi, Kertenkele’nin sahte bir hoca olduğunu herkese söyleyecektir. 

Kertenkele’nin tek çaresi, Zehra ile barışmak, sahte evlilik oyununa kaldığı yerden devam etmektir. Ancak Zehra, dedesine her şeyi uygun bir dille itiraf etmeye karar vermiştir. Ayrıca Kertenkele’nin ayrılmış olmalarına rağmen Zehra için düşünmeden canını feda etmeyi göze alması Zehra’nın kafasını iyice karıştırmıştır. Zehra, Kertenkele’nin kendisini sevdiğini düşünmeye başlamıştır. Zehra, sahte evliliğe devam edip etmeme kararını vermek için Kertenkele’nin kendisini sevip sevmediğine emin olmak zorundadır. 

Diğer yanda; Kertenkele’nin tüm uyarılarına rağmen, Şevket yine kumar oynar ve başını derde sokar. Şevket bu kez öyle bir belanın içine düşmüştür ki Kertenkele, Şevket’i kurtarabilmek için kendini bir anda boks ringinde bulacaktır. Bütün bunlar olurken, Zehra ve Kertenkele’nin sırrı malikânedekilerden biri tarafından öğrenilir. Zehra arkasında inkâr edemeyeceği bir kanıt bırakmıştır.