Zeyrek ile Çeyrek'te yine kahkaha dolu bir hafta

Zeyrek ile Çeyrek'te yine kahkaha dolu bir hafta
Güncelleme:

Zeyrek ile Çeyrek: Bir Ramazan Temaşası, her akşam 20:50’de TRT1'de...

Es Film’in yapımcılığını üstlendiği ekranların ve Ramazan ayının komedi dizisi, Zeyrek ile Çeyrek ‘Bir Ramazan Temaşası’nda yine kahkahalarla dolu bir hafta seyirciyi bekliyor.

Senaryosu İhsan Aydın’ın, yönetmenliğini Sami Saydan’ın üstlendiği dizinin bu haftaki bölümünde; Zeyrek ile Çeyrek karakterlerimizin Amirleriyle olan zorlu iş imtihanları, Meftun’un Dilruba’ya olan aşkında yeniliklere açılan  bir perde, Kamburoğulları’nın ‘Gulyabani oyunuyla, Telgraflıoğulları’ndan Saadet’in  korku ve hafıza kaybıyla geçen günleri, Şefik’i ailesinin evlendirme çabaları ve Sadenur’a kavuşmak için olmadık işlere imza atması bu haftanın en çarpıcı bölümleri arasında...

İzleyici tarafından yayınlandığı ilk günden bu yana Ramazan ayının vazgeçilmez günlük dizisi olarak TRT 1 ekranlarına gelen Zeyrek ile Çeyrek ‘Bir Ramazan Temaşası’, gerek oyunculukları, gerek Ramazan ayının güzellikleri ve renkliliğinin yanı sıra bir dönem komedisinin absürt işleyişiyle de dikkatleri çekiyor. 

Zeyrek ile Çeyrek karakterlerinin  iş yaşamlarında Amirlerine saçını başını yoldurtmasıyla birlikte oluşan komik sakarlıkları ve özel hayatlarını konu eden dizinin bu hafta yayınlanacak bölümlerinde yine komedi ve  bol kahkaha garantisi var.

Başrollerinde, Kemal Zeydan, Serhan Ernak, İsmail Hacıoğlu, Hakan Bilgin,  Mine Teber, Toygun Ateş, Suat Sungur, Zeyno Eracar, Pelin Öztekin, Ayşen Batıgün,  Funda Bostanlık, Ceyda Olguner, Onur Yaprakçı,  Ali İhsan Bozdemir, Yavuz Topoyan, Kıvanç Baran Aslan,  Eda Akkaya,  Buse Güneş, Demir Parscan, Erdoğan Karakaş, İhsan Ali Alp, Ömer Gecü ve Süleyman Yağcı’nın yer aldığı ‘Zeyrek ile Çeyrek ‘Bir Ramazan Temaşası’nda bu hafta yaşanacaklar: 

Zeyrek (Kemal Zeydan) ile Çeyrek (Serhan Ernak) bu hafta mahalleye dadanan Gulyabani için nöbet tutmaya başlarlar. Komik ikilimiz Gulyabaniyi yakalayacak mı göreceğiz? Meftun(İsmail Hacıoğlu) büyük çabalarının sonucunda Dilruba’ya (Ceyda Olguner) açılır ve bununla da kalmaz, güzel kızdan karşılık alınca evlenme hayallerine girişir. Bu konuda, Gulyabani yüzünden hafızasını kaybeden Saadet (Mine Teber) ile kendi safına çektiği Dilruba’nın ağabeyi ve arkadaşı  Şefik’i de (Onur Yaprakçı) planlarına ortak eder…  Meftun’un işi o kadar kolay olmayacaktır… Çünkü beklenmedik bir kadın ortaya çıkacak ve bu işe taş koyacaktır. Kayınvalidelerinin hafıza kaybından istifade eden iç güveyleri Zeyrek ile Çeyrek, bu günlerin tadını doyasıya çıkartacaklardır… Şefik, Sadenur’a (Funda Bostanlık)olan  aşkından Mecnun'a dönmüştür ve herkese aşkını anlatmaktadır. Ailesi artık  evlilik çağına geldiği için onu evlendirmek istemektedir. Bu olanlardan Sadenur’un haberi olacak mıdır? Göreceğiz…  Kapalıçarşı’da bir bomba ihbarı alınır ve Zeyrek ile Çeyrek hayatlarının en önemli görevi için orada bulunacaktır… Saadet, Gulyabani dahil bütün oyunların kahramanının Kamburluoğulları olduğunu öğrenince ne yapacaktır? Çarşının berberi Hüsmen (Yavuz Topoyan), Edirne’deki ailesine kavuşmak için çıktığı yolculukta  nasıl bir sürpriz yaşayacaktır?

Tüm bunların ve dahasının cevapları,  her akşam 20:50’de TRT1 ekranlarında  yayınlanan  Zeyrek ile Çeyrek ‘Bir Ramazan Temaşası’nda…