Trump Towers'ta hazırlanan Posta rezil oldu

Trump Towers'ta hazırlanan Posta rezil oldu

Bir skandala imza atan Posta, ABD başkanlık seçimleriyle ilgili olarak hazırladığı haberde, "Başkanlık yarışı dün sonuçlandı. Zafer beklendiği gibi Clinton'ın oldu" ifadesine yer verdi.

"Clinton başkan" manşetiyle çıkan gazetenin haberinde "Hillary Clinton, Amerika’nın ilk kadın başkanı olarak tarihe geçti. Aynı zamanda ilk eski başkan eşi olarak da tarihte yerini alacak. Clinton, başkan Obama’nın 8 yıldır Türkiye ve Ortadoğu’ya yönelik yürüttüğü politikayı aynen devam ettireceğini seçim öncesi açıklamıştı" dendi.

Posta'nın bugünkü birinci sayfasında (9 Kasım 2016) şu ifadeler yer aldı:

Anketler yanılmadı

Amerika'da Demokratların 69 yaşındaki adayı Hillary Clinton ile Cumhuriyetçilerin 70 yaşındaki adayı Donald Trump arasındaki başkanlık yarışı dün sonuçlandı. Zafer beklendiği gibi Clinton'ın oldu. 241 milyon seçmenden 129 milyonu, diğer bir deyişle; yüzde 54'ü oy kullandı.

Obama'nın izinde

 Hillary Clinton, Amerika’nın ilk kadın başkanı olarak tarihe geçti. Aynı zamanda ilk eski başkan eşi olarak da tarihte yerini alacak. Clinton, başkan Obama’nın 8 yıldır Türkiye ve Ortadoğu’ya yönelik yürüttüğü politikayı aynen devam ettireceğini seçim öncesi açıklamıştı.

gaz.jpg