Uğur Dündar'dan ''benim için bitmiştir'' dediği Yılmaz Özdil için yeni açıklama

Uğur Dündar'dan ''benim için bitmiştir'' dediği Yılmaz Özdil için yeni açıklama
Güncelleme:

Uğur Dündar, Sezgin Baran Korkmaz tweeti nedeniyle sert tepki gösterdiği ve ‘artık benim için bitmiştir’ dediği Yılmaz Özdil’e ilişkin açıklama yaptı. Özdil’i yanlış anladığını ifade eden Dündar, “İnsanlar en yakınlarından hiç ummadıkları bir davranış geldiğinde ki şimdi anlıyorum ben kastedilmemişim” dedi.

Geçtiğimiz akşam konuk olduğu bir programda Artı 1 TV'nin arkasında Sezgin Baran Korkmaz'ın olduğu yönündeki Yılmaz Özdil iddiaları sonrasında canlı yayında çok sinirlenen ve tepkisini sert bir şekilde dile getiren Uğur Dündar, yaşananların ardından Merdan Yanardağ ve Emre Kongar'ın sunduğu 18 Dakika adlı programa katıldı.

Merdan Yanardağ ile Emre Kongar'ın Yılmaz Özdil'le konuştukları ve yaşananların bir yanlış anlaşılma olduğunu ve Özdil'in bu mesajlarla Dündar'ı hedef almadığını söylemesinin ardından söz alan Uğur Dündar, olayın olduğu gece kalp rahatsızlığı yaşadığını ve hastaneye gittiğini belirterek, şunları söyledi:

"İnsanlar en yakınlarından hiç ummadıkları bir davranış geldiğinde ki şimdi anlıyorum ben kastedilmemişim. Canlı yayın sırasında bana gelen mesajlarda benim ona cevap vermem gerektiği şeklinde notlar vardı. Şimdi hem Emre hem Merdan siz ve hem de Müjdat konuşmuşsunuz değerli kardeşim Yılmaz'la...

Anlıyorum ki bir yanlış anlaşılma var. Yanlış anlaşılma ortaya çıktıktan sonra benim bunun üzerine söyleyecek lafım olamaz. Benim için bu konu kapanmıştır, bitmiştir Yılmaz bundan sonra da benim kardeşim olarak kalacaktır."

NE YAŞANDI?

Yılmaz Özdil'in , sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, kurucuları arasında Uğur Dündar'ın da olduğu Artı 1 TV’yi Sezgin Baran Korkmaz'ın finanse ettiğini ileri sürdü.

Paylaşımlara canlı yayında çok sert tepki gösteren Uğur Dündar, "Bir daha karşıma çıkmasın, cenazeme bile gelmesin" şeklinde tepki göstermişti.