Ünlü kadın spiker Melih Gökçek'i böyle ifşa etti

Güncelleme:

TELE1 spikeri Ülkü Çoban, kendisini sosyal medyada hedef gösteren eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, Gökçek’in FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen’i övdüğü videoyu paylaşarak yanıt verdi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir televizyon programında “Ankapark’taki dinozorları ben almadım, Mansur Yavaş depodan çıkardı” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine TELE1 spikeri Ülkü Çoban, Gökçek’in “ölü projesi”ni Gece Bülteni’nde anlattı.

Söz konusu habere Melih Gökçek’ten yanıt geldi. Ülkü Çoban’ı hedef alan Gökçek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Kadın spiker son derece cahil… Haberi cazip hale getirmek için ukelaca bir gülüş atıyor. Olayı kavramaktan kilometrelerce uzak. Kızım senden spiker değil olsa olsa televizyon soytarısı olur. İş bulamıyorsan sana bir sirkte iş bulabilirim” ifadelerini kullandı.

ÜLKÜ ÇOBAN GÖKÇEK’E FETÖ DOSYASIYLA YANIT VERDİ

Gökçek’in Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşısı Fethullah Gülen’i överek, Türkçe Olimpiyatları’nda Gülen’e “teşekkür” ettiğini hatırlatan Ülkü Çoban şunları söyledi:

“‘Türkçe Olimpiyatlarının açılışındayım, atmosfer müthiş’ diyen ben değildim. Gülen’e ‘değerli büyüğümüz’ diyen yine kendisiydi.

Ben sordum, siz neden görevden alındınız?

Biz sizden bahsederken gülümseyebiliyoruz. Peki siz, biz size geçmişi hatırlattığımızda gülebiliyor musunuz? O günleri gülerek hatırlayabiliyor musunuz? Sorularımıza cevap verebiliyor musunuz?”

DİSK BASIN-İŞ’TEN AÇIKLAMA

DİSK Basın-İş’in Twitter hesabından yapılan açıklamada “Hiçbir siyasi polemiğe kadın gazetecilerin malzeme edilmesine izin vermeyiz. Melih Gökçek kabul edilemez tarzı, üslubu ve hakaretleri için derhal Ülkü Çoban’dan özür dilemelidir!” denildi.