Van Persie Fenerbahçe doktoruna sitem etti

Van Persie Fenerbahçe doktoruna sitem etti
Güncelleme:

Fenerbahçe'de son zamanların tartışılan ismi Robin van Persie, hakkında yayınlanan sakatlık haberinin kendinden izin alınmadan paylaşılmasına sitem etti.

Fransa ve Hollanda milli takımları arasında oynanan maçta sakatlanan ve bu nedenle antrenmana çıkamayan Hollandalı futbolcu Robin Van Persie, sakatlığı ile ilgili sosyal medya hesaplarından bir duyuru yaptı.

Van Persie, sakatlığı konusunda kendisinden habersiz yapılan açıklamalara tepki gösterdi: “Üzülerek söylemek isterim ki sakatlığımla ilgili açıklama benim onay ve rızam dışında yapıldı”.

Hollandalı futbolcu 3 hafta sonra sahalara dönebileceği küçük bir diz sakatlığı olduğunu öne sürerken söz konusu bilginin yapılan testlerin sonucunda diz uzmanları tarafından kendisine verildiğini belirtti. Ünlü futbolcu sahalara dönmek için sabırsızlandığını da sözlerine ekledi.

Robin van Persie yine sakatlandıRobin van Persie yine sakatlandı

 Van Persie’nin sakatlığı hakkında Fenerbahçe Kulüp Doktoru Prof.Dr. Burak Kunduracıoğlu bugün yaptığı açıklamada; “Robin van Persie, Fransa-Hollanda maçında dizinden sakatlanmıştır. Yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda oyuncunun sol iç yan bağ grade 2 ve ön çapraz bağında kısmi yırtık tespit edilmiştir. Robin van Persie’nin tedavisine başlanmıştır” diye konuşmuştu.

Persie’nin maaşını FIFA ödeyebilirPersie’nin maaşını FIFA ödeyebilir