Vartolu Sadrettin: ''Çukur evimiz, İdris babamız''

Güncelleme:

Çukur 10. bölüm fragmanında Vartolu Sadrettin'in “Çukur evimiz, İdris babamız” sözleri dikkat çekti.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 10. bölüm fragmanı yayınlandı. İdris’in evine yapılan baskını önlemek için adamlarını toplayıp gelen Vartolu, ev halkını büyük bir tehlikeden kurtarıyor.

Ölümle burun buruna gelen Sultan’ı da koruyan ve bu hareketiyle Yamaç’ın merakını arttıran Vartolu’nun, “Çukur evimiz, İdris babamız” sözleri dikkat çekiyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

ÇUKUR 10. BÖLÜM FRAGMANI

Çukur geçtiğimiz akşam yayınlanan dokuzuncu bölümünde büyük bir heyecan yaşattı. Ekrana gelen son bölümünde Serdar, İdris’i de alarak hızla kumarhaneden uzaklaştı. Serdar yaptığı planla Sena’yı da Selim’in elinden aldı. Selim’i yanında bulamayan Yamaç garip davranışlarıyla herkesi şaşırtırken, bir yandan da Aliço’nun yardımıyla Serdar’ı köşeye sıkıştıracak ipuçları bulmaya çalıştı. Serdar’ın adamları tarafından tombalacıda tutulan Vartolu ve Celasun, Celasun’un tehlikeli planıyla oradan kurtuldu.

Fakat Celasun, o sırada habersizce onu izleyen Karaca’nın yaralanmasına neden oldu. Beyefendi’nin Baykal, Avukat Nazım’ın ise Baykal’ın oğlu çıkmasıyla ekran başındakiler şok üstüne şok yaşadı. İdris ve Sena'ya zarar vermeye çalışan Serdar'a bu hareketinin bedelini ödetmekte kararlı olan Yamaç’ın, Serdar’ın ailesini rehin alarak planını uygulamaya koyduğu anlar nefes kesti. Yaşadıkları kaçırılma olayı, Sultan ve Sena arasındaki buzları eritti.

Vartolu’nun annesinin mezarına gittiği ve onunla dertleştiği sahneler izleyenlerin yüreğini sızlattı. Babasını ve Sena’yı kurtaran fakat Serdar’a karşı öfkesi dinmeyen Yamaç’la Serdar yeniden karşı karşıya geldi. Yamaç’ı gizlice takip eden Sena’nın da bu aksiyon yüklü yüzleşmede yer almasıyla işler iyice karıştı. Serdar’ın düşürdüğü silahı eline alan Sena, Yamaç’ı engellemek için çabalarken bir anda duyulan silah sesi izleyicilerde soru işareti yarattı.

Seçiniz...