Yandaş medyada Başakşehir krizi! Albayrak ve Erdoğan karşı karşıya

Yandaş medyada Başakşehir krizi! Albayrak ve Erdoğan karşı karşıya
Güncelleme:

Süper Lig'te 2019/2020 sezonunda bitime 1 hafta kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "ben kurdum" dediği Başakşehir şampiyonluğunu ilan etti ancak Erdoğan'ın damadı Bakan Berat Albayrak'ın yayın organları ise Başakşehir'in şampiyonluğunu "şaibeli" olarak yorumladı.

Başakşehir, Süper Lig'in bitimine 1 hafta 2019/2020 sezonunun şampiyonu oldu.  Başakşehir aynı zamanda Süper Lig'de Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Bursaspor ve Trabzonspor'un ardından şampiyon olan 6. takım oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın yeğeni Müge Gülbaran ile evli olan Göksel Gümüşdağ'ın başkanlığını yürüttüğü Başakşehir'in şampiyonluk gecesine Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan oğluyla birlikte eşlik etti.

Ancak Başakşehir'in şampiyon olmasının ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın ağabeyi Serhat Albayrak'a ait olan Turkuvaz Medya yayın organları Başakşehir'in şampiyonluğunu "şaibeli" olarak niteledi. 

Fotomaç’ın söz konusu haberlerinde, hakemlerin sezonun ilk yarısında Galatasaray’ın, sonrasında ise Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un üzerine oynadığı söylendi; “Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın sezonun ikinci yarısı itibariyle sistemin dışına itildiği” yorumları yapıldı.

Gazete, rakiplerinin hakemler tarafından bir bir saf dışı bırakıldığını söylediği Başakşehir’in şampiyonluğu için “MHK’nin hediyesi” yorumunda bulundu.

Fotomaç ayrıca Fatih Terim Stadı’ndaki elektrik kesintileri için de, “Fatih Terim Stadı'nda 'tuhaf' şekilde iki kez elektrik kesintisi yaşandı” ifadelerini kullandı.

Başakşehir'in şampiyonluğu için ''şaibe'' vurgusu!Başakşehir'in şampiyonluğu için ''şaibe'' vurgusu!

Bilal Erdoğan'ın şampiyonluk sevinci kameradaBilal Erdoğan'ın şampiyonluk sevinci kamerada

Seçiniz...