Yılmaz Özdil'e 5 milyon dolar teklif eden kişi ortaya çıktı

Yılmaz Özdil'e 5 milyon dolar teklif eden kişi ortaya çıktı
Güncelleme:

Halk TV'de program yapan Ayşenur Arslan, Yılmaz Özdil’e 5 milyon dolarlık rüşvet teklifine şahitlik yapan Kırmızı Kedi Yayınevi sahibi Haluk Hepkon’la konuştuğunu ve onun da bu teklifi doğruladığını söyledi.

Halk TV'de program yapan Ayşenur Arslan, olaya şahitlik yapan Kırmızı Kedi Yayınevi sahibi Haluk Hepkon’la konuştuğunu ve onun da bu teklifi doğruladığını söyledi.

Deneyimli gazeteci konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Başta şaka gibi geldi. ‘Olur mu dedik’ ama olmuş… Sabahleyin Haluk Hepkon’u aradım. Çok uzatmayıp Medyaradar’ın bu çıkan haberinden bir eksik bir teknik hata var mı diye sordum. Kendisi ‘hayır yok’ dedi” ifadelerini kullandı.

Medyaradar’ın haberinde Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil’e AK Parti hükümetine yakınlığı ile bilinen Demirören Grubu’ndan giden teklifin detayları açıklanmıştı.

Haberde, “Görüşme, Demirören Ailesi’nin Ziraat Bankası’nın paracıklarıyla Doğan Grubu'na ait gazete ve televizyonları almasından kısa bir süre sonra gerçekleşiyor. Demirören ailesi kendilerine elçi olarak dönemin DHA Genel Müdürü Salih Zeki Sarıdanişment’i seçiyor. Taraflar Kanyon AVM’deki Gina’da bir araya geliyor. Toplantıda Salih Zeki Sarıdanişment, Demirören Grubu’nun teklifini Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’e iletiyor. Toplantıya ayrıca Kırmızı Kedi Kitabevi’nin sahibi Haluk Hepkon da şahitlik ediyor. Özdil daha önce kendisinin de açıkladığı gibi bu teklifi geri çeviriyor ve Sözcü ile yoluna devam ediyor” bilgileri okuyuculara aktarılmıştı.

Yılmaz Özdil'den olay itiraf: ''Bana 5 milyon dolar rüşvet teklif ettiler!'Yılmaz Özdil'den olay itiraf: ''Bana 5 milyon dolar rüşvet teklif ettiler!'

 

Seçiniz...