Fatma ve Hüsnü'yü çok büyük bir sürpriz bekliyor

Fatma ve Hüsnü'yü çok büyük bir sürpriz bekliyor

Yılanların Öcü, bu akşam saat 20.00'de yeni bölümüyle Show TV'de.

Show TV'nin fenomen dizisi Yılanların Öcü, bu hafta yine sürükleyici bir bölümle ekrana gelecek. Koliba Film imzalı dizide Çarşamba akşamı nefesler tutulacak !

Yılanların Öcü'nün Çarşamba akşamı Show TV'de ekrana gelecek yeni bölümünde; Kamuran'ı vuranın Ömer olduğunu öğrenen Bayram, Hatçe'ye mi yoksa Ömer'in masum olduğunu söyleyen Fatma'ya mı inanacağını şaşırmıştır.

Haceli'yi hapisten kurtarmak isteyen Mahmure, var gücüyle Ömer'in peşine düşerken, Haceli'ye de Fatma'nın gerçek yüzünü gösterip, oğlunun suçsuz olduğunu itiraf etmesini sağlamaya çalışır.

Fatma ve Hüsnü, kurdukları bir planla, Ömer'i hapse düşmekten kurtarmaya çalışsa da, onları çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Şerife ve Remziye bile Kamuran'ın gerçekten öldüğüne inansalar da, peşlerindeki gölge onları da büyük bir tuzağa çekecektir.

Yönetmenliğini Cemal Şan'ın üstlendiği Yılanların Öcü'nün güçlü oyuncu kadrosunda; Cemal Toktaş, Hande Soral, Ahmet Varlı,  Rüçhan Çalışkur  Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Ceyda Kasabalı, Burak Can, Nalan Örgüt, Süleyman Karaahmet, Sibel Şişman, Aycan Koptur ve Gözde Çığacı  rol alıyor.