Altın Örümcek Web Ödülleri’nde MONDIAL Finalde

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde MONDIAL Finalde

Türkiye’nin en çok tercih edilen motosiklet markası MONDIAL’in web sitesi, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen, Türkiye’nin ilk ve tek web ödülleri olan Altın Örümcek Web Ödülleri’nde ”Otomotiv” kategorisinde tek motosiklet markası olarak finale kaldı.

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucunda, 41 kategoride en yüksek puanı alarak finale kalan web projeleri arasında yer alan MONDIAL web sitesi, tek motosiklet markası olarak finalistler arasında. Altın Örümcek’te jüri değerlendirmeleri devam ederken, internet kullanıcıları da halkın Favorilerini belirlemek için halk oylamasına katılarak değerlendirme yapabilecek.

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde MONDIAL web sitesine 3 adımda oy verebilirsin. İlk adım olarak http://altinorumcek.com/Halk-Oylamasi/ sitesini ziyaret edin. İkinci adım; Facebook, Twitter veya Google+ hesabınla giriş yaparak oylama için hesabını etkin hale getir. Üçüncü adımda ise; Otomotiv kategorisini bularak MONDIAL görseli üzerindeki beğen ikonunu tıkla. Beğen ikonu yeşile döndüğünde oy vermiş oluyorsun.

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde halk oylaması 24 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecek olup, Otomotiv kategorisinde en çok beğeni toplayan web projesi “Halkın Favorisi” olarak seçilecek.