Profesyonel Araç Kiralama Firması Enterprise

Profesyonel Araç Kiralama Firması Enterprise
Güncelleme:

Araba kiralama sektöründe yaşanan gelişmeler ile birlikte artık oto kiralama firmalarının sayısında da gözle görülür bir artış yaşanıyor.

Fakat bu firmalar arasından hizmet alabileceğiniz firmaları bulabilmek için ise ufak bir araştırma yapmanız gerekebiliyor. Kısa dönemli araç ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bu hizmeti bilinçli olarak kullandığınız zaman oldukça avantajlı duruma geçebilirsiniz.

Fakat kötü niyetli kişilerin de eline geçmiş olan bu sektörden hizmet alırken son derece dikkatli olmanız gerekebilir. Profesyonel olarak çalışan kurumsal şirketleri tercih etmeniz sizler için her zaman daha iyi bir seçenek olacaktır.

Rent a car ofislerine gittiğiniz zaman araç kiralamak istediğinizi beyan ettiğiniz takdirde sizlere ellerinde bulunan araçları gösterirler. Sizler de bu araçlar içerisinden kendinize uygun olanını seçebilirsiniz. Profesyonel olarak hizmet vermekte olan firmalar genellikle en az 2 yıllık ehliyet şartı ararlar. Bunun dışında bazı firmalar belirli yaş sınırı da uygulayabilirler. Yaş sınırları ise genellikle 25 olarak belirlenmektedir. Ancak bazı araç modelleri için bu yaş sınırı 30 yaşına kadar yükseltilebilmektedir.

Araç Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli?

Şartlara uygun olduğunuz anda aracı kaç gün kiralamak istediğinize göre ücret belirlenir araba kiralama ücreti peşin olarak sizlerden alınır. Bu ücreti öderken imzaladığınız senet içerisinde mutlaka gerekli maddelerin yer aldığından emin olmalısınız. Şartlarda anlaştığınız takdirde anahtar tarafınıza teslim edilir.

Anahtar teslimi işlemi yapılırken ise mutlaka aracın herhangi bir hasarı olup olmadığını araştırmanız gereklidir. Aracın anahtarını almadan önce aracın kasko ve sigortasının olup olmadığını da öğrenmelisiniz. Aksi takdirde araç sizin elinizdeyken herhangi bir kazaya karıştığınız zaman başınız büyük bir belaya girebilir.

Kiralayacağınız aracın hangi saatlerde alındığı da önemlidir. Şirketlerin büyük bir çoğunluğu hafta sonlarında 1-2 günlük rent a car işlemlerine çok sıcak bakmazlar. Bu yüzden Cuma ve Pazartesi günlerini birleştirerek 3 ile 4 günlük kiralama yöntemini sizlere sunarlar. Hafta içlerinde ise genellikle çok fazla sıkıntı yaşamazsınız.

Aracınızı teslim alırken herhangi bir vuruk, çizik veya ezik olup olmadığına da bakmalısınız. Bu tür durumlar mevcut ise aracı teslim alırken imzalayacağınız sözleşmeye bu durumları belirten maddeler eklemelisiniz. Eğer aracı kontrol etmeden alırsanız, araç kiralama firması sizden bu tür sorunlardan dolayı ekstra ücret alarak hasarı size ödetebilir.

Geniş Araç Filosu ve Güvenilir Hizmet

Araç kiralama şirketleri bazı durumlarda kullanılacak gün sayısına göre kilometre sınırlaması da getirebilmektedir. Kilometre aşımlarında ekstra ücret ödemeyeceğinizden emin olun. Kiraladığınız firmanın aracı teslim ederken sizden ekstra yıkama ücreti gibi ücretler almayacağını da mutlaka öğrenin.

Aracınızı doğru firmadan kiralayarak ihtiyaçlarınıza ekonomik ve pratik çözümler üretebilmek istiyorsanız uluslararası araç kiralama hizmeti vermekte olan Enterprise firmasını sizlere tavsiye edebiliriz. Tüm araç kiralama işlemlerini kanunlara uyumlu şekilde yapmakta olan Enterprise sayesinde dilediğiniz araç modelini istediğiniz süre boyunca kiralayabilirsiniz.

Güvenliğinizi, bütçenizi ve zamanınızı boşa atmak istemiyorsanız Enterprise firmasının güvenilir araçlarını kiralayabilirsiniz. Bakımları periyodik olarak yapılan yeni model araçlar sayesinde seyahat keyfinizi daha güvenilir bir hale getirebilirsiniz. Sevdikleriniz ile tatile çıkacaksanız veya özel iş seyahatleriniz için kendinize yeni bir otomobil arıyorsanız Enterprise firmasının resmi internet sitesine https://www.enterprise.com.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Geniş ve yeni model araç filosu, online rezervasyon işlemleri ve avantajları, yurtdışı kiralama ve standartlara uygun kiralama seçenekleri ile bütçenize uygun araçlar ile seyahat edebilmek istiyorsanız Enterprise firmasına 7 gün 24 saat boyunca internet üzerinden ulaşabilirsiniz. Dünyanın en büyük ve köklü firmaları arasında yer alan firma sayesinde araç kiralamak sizler için son derece kolay olacaktır.

Etiketler advertorial