TitanBor ile yakıtta tasarruf mümkün mü?

TitanBor ile yakıtta tasarruf mümkün mü?
Güncelleme:

Her geçen gün artan yakıt fiyatları araç sahiplerinin bütçelerine zarar veriyor bu sıkıntıdan Titan ve Bor ile kurtulmanın yolu açıklandı

Küresel güçlerin yakıt piyasasındaki hâkimiyetini ortadan kaldırmaya yönelik yer altı kaynaklarının Türkiye’de bulunduğu ve bu madenlerin en önemlilerinden Titan ve Bor olduğu bilinmekte.

Dünyaca ünlü petrol şirketleri Türkiye başta olmak üzere dünyada birçok ülkeyi kıskacına almış ve yakıt pazarından nemalanmakta ve yüksek yakıt fiyatları ve sürekli zamları ile tüketicileri zor duruma soktuğu bilinmekte.

Türkiye’nin öz kaynaklarından olan Titan ve Bor, yakıt ihtiyacını ortadan kaldırmaya yetecek derecede rezerve sahip.

Türk mühendislerin geliştirdikleri Titan ve Bor içeren karışım devlerin oyunlarını bozacağa benziyor.

Yerli üretim olan ve Türk mühendislerin hazırladıkları TİTANBOR bu alanda vatandaşa umut olacağa benziyor.

Yetkililerin ilk kullanımdan itibaren %40 tasarruf sağlayacağını söyledikleri TİTANBOR satışa sunuldu.

Ünlü haber spikeri Gökhan Taşkın sokağa çıktı ve halk ile röportaj yaparak görüşlerini aldı ve TİTANBOR mucizesini sordu soruşturdu ve anlattı.

PEKİ, TİTANBOR NASIL YAKIT TASARRUFU YAPIYOR?

Dizel ve benzinli kamyon, kamyonet, tır, minibüs ve binek araçlarda %40 yakıt tasarrufu sağlayan TİTANBOR motor katkısı olarak üretildi.

Yakıttan nemi ve karbon kirliliğini arındırır.

Bor ve titanyum madenlerinden hazırlanan TİTANBOR %40 yakıt tasarrufu sağlamasının yanı sıra motorun ömrünü uzattır. Motor gürültüsünü ve sürtünmeyi ciddi oranda azaltan bu ürün araç, performansını da arttırıyor.

TİTANBOR HANGİ ARAÇLARDA KULLANIYOR?

LPG ile çalışan yâda benzin, dizel ve motorinli tüm araçlarda kullanılmaya uygun olan TİTANBOR yapılan testlerde tasarruf sağladığı görülmüş. TİTANBOR mucizesine imza atan Türk Mühendisler, sonucun şaşırtıcı olmadığını çünkü TİTANBOR karışımında çok güçlü bir enerji kaynağı olan BOR ve TİTANYUM’UN kristalize edilmiş partiküllerinin bulunduğunu söyledi.

Etiketler titanbor