Toyota Türkiye üretime ara veriyor

Toyota Türkiye üretime ara veriyor
Güncelleme:

Türkiye’nin otomotiv sektöründeki lider şirketlerinden Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Sakarya’daki fabrikasında gerçekleştirdiği üretime, 29 Temmuz – 17 Ağustos tarihleri arasında planlı bakım ve revizyon çalışmaları sebebiyle üç hafta ara veriyor.

İleri teknolojilerle donatılmış üretim hatları ve yüksek kalite standartlarıyla öne çıkan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, planlı bakım ve onarım çalışmaları ile fabrikasının performansını ve verimliliğini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

2023 yılı boyunca Sakarya’da ürettiği 213 bin aracın 178 binini ihraç ederek büyük bir başarı elde eden Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, 4,1 milyar dolarlık ihracat geliriyle Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Türkiye’nin en büyük ikinci ihracatçısı olarak ödüllendirilmişti.

text-ad
Balıkçıların paylaştığı görüntüler ortalığı karıştırdı! Rezervasyonlar bir bir iptal edildi Balıkçıların paylaştığı görüntüler ortalığı karıştırdı! Rezervasyonlar bir bir iptal edildi 1 milyon TL'ye sıfır otomobil hayal olacak! Listede sadece 1 model kaldı 1 milyon TL'ye sıfır otomobil hayal olacak! Listede sadece 1 model kaldı İstanbul'daki polis vahşetinin kan donduran ayrıntıları ortaya çıktı İstanbul'daki polis vahşetinin kan donduran ayrıntıları ortaya çıktı Fiyatı altınla yarışıyor! Tazesi 100 kurusu 1.000 TL Fiyatı altınla yarışıyor! Tazesi 100 kurusu 1.000 TL Tarihin en çok izlenen dizisinin final sezonundan son fragman! Tarihin en çok izlenen dizisinin final sezonundan son fragman! İran-İsrail savaşı 4'üncü gününde: İran'ın İsrail'e misillemesi çok ağır oldu! İran-İsrail savaşı 4'üncü gününde: İran'ın İsrail'e misillemesi çok ağır oldu! Netanyahu: ''Tahran'ı boşaltın, harekete geçiyoruz'' Netanyahu: ''Tahran'ı boşaltın, harekete geçiyoruz'' İzmir'deki fabrika yangının hasarı gün aydınlanınca ortaya çıktı İzmir'deki fabrika yangının hasarı gün aydınlanınca ortaya çıktı İkinci el araç satışında ''yok artık'' dedirten ''şüpheli araç'' oyunu deşifre oldu! İkinci el araç satışında ''yok artık'' dedirten ''şüpheli araç'' oyunu deşifre oldu! 2 gence sopayla işkence eden şüphelinin ilk vukuatı değilmiş! Şoke eden görüntüler 2 gence sopayla işkence eden şüphelinin ilk vukuatı değilmiş! Şoke eden görüntüler
İstanbul'daki lüks AVM'nin kadınlar tuvaletinden sapık çıktı! İstanbul'daki lüks AVM'nin kadınlar tuvaletinden sapık çıktı! Kansere çare bulduğunu söyleyen doktorun sır ölümü! Kansere çare bulduğunu söyleyen doktorun sır ölümü! Ayı saldırısına uğrayan engelli genç hayatını kaybetti Ayı saldırısına uğrayan engelli genç hayatını kaybetti Piyasalar altüst oldu! Dolar ve Euro yükselişte, altın yeni bir rekora koşuyor! Piyasalar altüst oldu! Dolar ve Euro yükselişte, altın yeni bir rekora koşuyor! İmamoğlu'ndan siyasi yasak istendiği davada tarihi savunma İmamoğlu'ndan siyasi yasak istendiği davada tarihi savunma Depoları doldurun! Akaryakıt fiyatlarına yine yeniden dev gibi bir zam geliyor! Depoları doldurun! Akaryakıt fiyatlarına yine yeniden dev gibi bir zam geliyor! Demir Kubbe'yi delen İran'ın kaç füze fırlattığı ortaya çıktı Demir Kubbe'yi delen İran'ın kaç füze fırlattığı ortaya çıktı Emekli ve memurların zamlı temmuz maaşı hesaplandı Emekli ve memurların zamlı temmuz maaşı hesaplandı AK Parti'den asgari ücrete ara zam açıklaması AK Parti'den asgari ücrete ara zam açıklaması İstanbul'da Bakanlığın koruması altındaki 5 kız çocuğu aynı anda intihara kalkıştı! İstanbul'da Bakanlığın koruması altındaki 5 kız çocuğu aynı anda intihara kalkıştı!