ZONTES Motor Türkiye Web Sitesi Açıldı

ZONTES Motor Türkiye Web Sitesi Açıldı

Uğur Motorlu Araçlar A.Ş (UMA) bünyesine yeni katılan motosiklet markası ZONTES’in, Türkiye web sitesi açıldı.

Kaliteden ödün vermeden her daim gelişen ve yenilenen UMA, 2016 yılının ikinci yarısında ZONTES markasını da bünyesine dahil ederek, Türkiye motosiklet sektörüne kazandırdığı birbirinden iddialı markaları ile adından söz ettiriyor.

ZONTES, 2003 yılında TAYO firması tarafından kurulan, yüksek dayanıklılığa sahip malzemeler kullanılarak kaliteli üretim anlayışını benimseyen ve çevreye karşı duyarlı düşük emisyonlu modelleri ile motosiklet sektörüne hizmet veren bir firmadır.

ZONTES markasının her bir parçası incelik ve dayanıklılık testine tabi tutularak geliştiren “S250” modeli de TAYO güvencesiyle üretildi. S250 ürünün tüm dış plastik gövdesini kırılmaz plastikle kaplayarak motosikletin dayanıklılığını üst seviyeye çıkartıldı. Ve gövdede vidasız birleştirme yapılarak eşsiz bir dizayn oluşturuldu. 249 cc motor hacmi, DELPHI enjeksiyon sitemi, yüksek performanslı yağ ve hava soğutmalı motor bloğu ile yüksek performans ve yakıt tasarrufu sağlar.

ZONTES, Türkiye pazarında, uygun modelleri, yaygın yedek parça ve servis ağıyla, satış sonrası hizmet ve pazarlama faaliyetlerine destek vererek, global kalite anlayışını UMA güvencesiyle Türkiye yollarına taşıyor.

ZONTES markasını daha yakından tanımak ve özgün bir tasarıma sahip “S250” modelini incelemek için www.zontes.com.tr web adresini ziyaret ediniz.

Etiketler uma zontes motor