Ameliyatsız Yüz Germe de Farklı Uygulamalar ile Her Cilde Etkili Bir Seçenek Var

Ameliyatsız Yüz Germe de Farklı Uygulamalar ile Her Cilde Etkili Bir Seçenek Var
Güncelleme:

Ameliyatsız yüz germe hakkında tüm merak edilenleri Quartz klinik doktorları ile detaylı olarak sizler için görüştük.

Ameliyatsız yüz germe uygulaması ile daha gergin, canlı ve sağlıklı bir yüz görünümüne kavuşabilirsiniz. İlerleyen zaman ile birlikte cildin yapısı bozulmaktadır. Cildin pürüzsüz durumu ve gergin halini ilerleyen yaş dışında etkileyen farklı sebeplerde bulunmaktadır. Cerrahi operasyonlardan korkan ve ameliyatsız bir işlem ile genç görünmek isteyenler için yüz germe operasyonu oldukça konforludur. Yüz germe operasyonu hakkında diğer detayları haberimizin devamından öğrenebilirsiniz.

Ameliyatsız Yüz Germe de Farklı Uygulamalar ile Her Cilde Etkili Bir Seçenek Var - Resim : 1

Yüz Germe Kimlere Yapılır?

Yüz germe işlemleri cildinde belli başlı sarkma problemleri olan kişilere yapılmaktadır. Cildin elastik dokusunu kaybetmesi genetik ve çevresel faktörlerden dolayı oluşmaktadır. Yüz germe ameliyatını yaptırması gereken kişileri genel olarak sıralayacak olursak bunlar;

  • İlerleyen yaş nedeni ile sarkma, kırışıklık gibi problemler yaşayanlar,
  • Hastalık ve kullanılan ilaçlardan dolayı cildi etkilenenler,
  • Aşırı kilo alıp verme sonucunda sarkma sorunu yaşayanlar,
  • Daha çekici ve keskin hatlara sahip olmak isteyen kişilerdir. 

Genellikle bu işlem +35 yaş üzerine yapılmaktadır. Tabi sarkma sorunu daha erken yaşlarda görülür ise erken müdahale ile durumu düzeltmek erken yaşlanma görüntüsünün de önüne geçecektir.

Ameliyatsız Yüz Germe Nedir?

Herhangi bir kesi olmadan özel cihazlar yardımı ile yapılan işlemlerdir. Cilt altında bulunan dokular özel cihazlar yardımı ile uyarılarak kollajen doku aktive edilerek cildin kendini yenilemesi ve toparlaması sağlanır. Burada amaç sorunların belirlenmesi ve görülmesidir. Sonrasında ise ısıl işlemler uygulanarak bağ dokular daha gergin bir hale getirilir. Ameliyatsız yüz germede ısı, ses veya radyofrekans dalgası yöntemleri kullanılabilmektedir. Hangi yöntemin kullanılacağı doktorun tercihi olacaktır. Genellikle ameliyatsız yüz germe işlemleri nde amaç kolajen dokuyu uyararak yapılmaktadır.

Ameliyatsız Yüz Germe de Farklı Uygulamalar ile Her Cilde Etkili Bir Seçenek Var - Resim : 2

Ameliyatsız Yüz Germe Yöntemleri

Ameliyatsız yüz germe teknikleri arasında en sık kullanılan ve etkili olan yöntemler; 

  • Dolgu İşlemleri: 

Dolgu işlemleri sayesinde yüzün sarkan kısmına işlem yapılır. İçerisinde özel v sağlık açısından sorun yaratmayan dolgu maddesi doku altına enjekte edilip şekillendirilir. Daha çok göz çevresi ve alın kısmına bu uygulama yapılmaktadır. Dolgu uygulamalarının ömrü değişkenlik göstermektedir. Fakat sayısal veri vermek gerekir ise en az 6 ay en fazla 2 yıla kadar etkisini göstermektedir.

  • Yüz Mezoterapisi Uygulamaları:

Daha genç ve sağlıklı bir cilt için mezoterapi uygulamasını yaşlanmayı beklemeden düzenli olarak yaptırmanızı öneririz. Yüz mezoterapisi uygulaması ile cilt hücreleri uyarılır. Uyarılan cilt hücreleri kolajen üretimini arttırır. Kolajen üretiminin artması cildin tekrar elastikiyet kazanmasını ve gerilmeyi sağlamaktadır. 

  • Ultherapy Sistemi Uygulaması:

Ses dalgaları sayesinde yapılan bir uygulamadır. Ses dalgaları derin deri tabakasına etki eder. Cildin sıkılaşması, onarılması ve daha gergin bir hal alması sağlanır. Doktorunuzun önerdiği aralıklar ile Ultherapy sistemi uygulaması yaptırdığınız takdirde ilerleyen yaşa rağmen hep genç bir görünümde olabilirsiniz. 

  • Facelift Uygulaması:

Radyo frekans dalgaları kullanılarak yapılmaktadır. Deri altında yer alan bağ dokusuna işlem yapılmaktadır. Radyo frekans uyarıları sayesinde kolajen üretimi yapan hücreler uyarılır. Bu sayede bağ doku sıkılaşır ve cilt daha gergin görünen bir hal alır. 

Ameliyatsız Yüz Germe Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

 Ameliyatsız yüz germe işlemleri için yaş sınırı nedir? 

Tüm cerrahi ve cerrahi olmayan estetik işlemler için yaş sınırı +18’dir. Ameliyatsız yüz germe işlemleri için ise +25 yaş üzeri uygundur. Eğer cildinizde sarkmalar erken yaşlarda başladıysa fark eder etmez işlem yaptırmanız önerilir. Böylelikle erken yaşlanmanın önüne geçip ilerleyen yaşlarda bile sağlık bir yüz görünümünüz olabilir. 

Ameliyatsız yüz germe uygulamaları ağrılı mıdır? 

Hayır değildir. Herhangi bir ağrı, sızı ve yanma gibi hisler oluşmaz. Uygulanan tekniğe göre çok hafif işlemleri hissedebilirsiniz. Fakat bu hisler anlık ve geçicidir. 

Ameliyatsız yüz germe operasyonları sonrasında risk var mıdır? 

Hayır herhangi bir risk yoktur. İşlemde cilt dokusuna zarar verilmeden uygulama yapılmaktadır. Uygulamalar sonrasında hafif kızarıklık, morarma, kaşıntı gibi durumlar oluşabilir. Oluşan bu durumlar geçici ve ciddi olmayan etkilerdir. Eğer bu durumlar günler boyu geçmez ve gittikçe kötü bir hal alır ise vakit kaybetmeden uygulamayı yaptırdığınız doktor ile görüşmenizi öneririz.

Yüz germe işlemleri kimler için uygun değildir?

Cilt yapısı çok ince ve alerjik reaksiyon gösteren kişilerin yaptırması uygun değildir. Bu işlemler sonucu ciltte farklı sorunlar ortaya çıkabilir. Hamilelik ve emzirme döneminde olan kadınların ayrıca kan pıhtılaşması sorunu yaşayanların da yüz germe işlemleri yaptırmaması önerilmektedir.

Ameliyatsız yüz germe uygulamaları kalıcı mıdır?

Bu tarz uygulamaları kalıcılık süreci tamamen sonsuz etkide değildir. En az 6 ay en fazla ise 6 yıl kadar etki etmektedir. Düzenli olarak uygulamaları yaptırıp daha kalıcı etkilere sahip olabilirsiniz.

Ameliyatsız yüz germe sonrası iz kalır mı?

Hayır kalmaz. Yapılan işlemler sonrasında sadece hafif kızarıklık veya morarma olur. Bunlar da geçicidir.

Ameliyatsız Yüz Germe de Farklı Uygulamalar ile Her Cilde Etkili Bir Seçenek Var - Resim : 3

Ameliyatsız Yüz Germe Fiyatları

 Ameliyatsız yüz germe uygulaması hakkında daha fazla bilgi almak için bize iletişim sayfamızda yer alan bilgilerden ulaşabilir kolayca randevu oluşturabilirsiniz. Randevu aldıktan sonra kliniğimizde yer alan çalışan ve uzmanlar Ameliyatsız yüz germe hakkında aklınıza takılan tüm soruları cevaplayacaktır. Daha güzel ve estetik görünümde bir vücut görünümüne kavuşmak, daha özgüvenli olmanız için sizlere estetiğin her alanında uzmanlarımız ile hizmet veriyoruz. 02122414624 no’lu telefondan polikliniğimizi arayarak Ameliyatsız yüz germe fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook:@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique
 
YouTube: Quartz Clinique
 
Etiketler advertorial