Bitter çikolatanın sizi zayıflattığını biliyor muydunuz?

Bitter çikolatanın sizi zayıflattığını biliyor muydunuz?
Güncelleme:

Güzel ve narin bir görünüme sahip olmak isteyen kadınların modaya ayak uydurmak dışında pek çok dikkat ettikleri nokta bulunmakta.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

Kadınların güzellik adına dikkat ettikleri en önemli nokta kilo problemidir. Kilo, her zaman kadınlar ve genç kızlar için en büyük tehdit olur iken 2013 yılına girdiğimiz bu ilk aylarda sizlere zayıflamanız da yardımcı olacak yiyecekler hakkında bilgiler vermekte ve bu yiyecekleri sizlere tanıtmak istiyoruz. Yeni yıl ile birlikte yeni bir hayata merhaba demek isteyen kadınlar için kolay yoldan zayıflama yöntemlerinden biri olan bu yöntemleri uygulamanızı önermekteyiz.

2013 yılında en çok zayıflatan yiyecekler listesinin başında bitter çikolata geliyor. Hanımların hemen hemen hepsi çikolatanın kilo yaptığını düşünse de her gün az bir miktarda yenen bitter çikolata stres hormonunu azaltmakta ve kilo vermenizde yardımcı olmakta. Ancak bitter çikolatayı her gün düzenli yer iken abartmamanız gerekmekte. Zayıflatan yiyecekler listesinin ikinci sırasında ise yumurta yer alıyor. Dünyanın en önemli protein kaynağı olan yumurtayı her gün 1 adet tüketerek kısa süre içerisinde fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

Zayıflatan yiyecekler arasında sık sık yediğimiz susam da yer alıyor. Özellikle simit ve poğaçaların üzerinde yer alan susam, zayıflatma konusunda oldukça etkili. Ancak zayıflamak istiyor iseniz susamı bir şeylerin üzerinde değil sadece susam olarak yemelisiniz.
 

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.