Çikolatayla mutlu ve formda kalın !

Çikolatayla mutlu ve formda kalın !
Güncelleme:

Formda kalmak isteyen ve aynı zamanda da çikolatadan vazgeçemeyenlere müjde.

Çikolatadan vazgeçemeyen ve aynı zamanda da kilo almaktan çekinenler için doğal meyve, gerçek krema ve tereyağından üretilen Evvie Chocolate, farklı lezzetleri deneme fırsatı sunuyor. “Çikolata kilo aldırmaz, mutlu eder” diyen Evvie Chocolate ‘ın Genel Müdürü Şebnem Görgülü Ekinci, “Çikolata severlere organik hammadde kullanılarak üretilen gerçek el yapımı çikolatayı, uygun fiyatlarla sunarak herkesin bu eşsiz lezzetleri tatmasını hedefledik’’ dedi.

Formda Kalmak Mı? Çikolata Mı? = Her İkisi

Çikolata çoğumuzun vazgeçemediği bir lezzet olarak yerini korurken, formda kalmak isteyenlerinde uzak durmaya çalıştığı bir üründür. Bu yanılgıyı göz önüne alan Evvie, sağlıklı ve kilo aldırmayan buna karşın insanı mutlu eden Evvie Cholocate’ı farklı lezzetleri denemek isteyenler için bir fırsat olarak sunuyor. Dünyanın en kaliteli çikolata hammadde markası olan Fransız Valrhona ile çalışan Evvie, el yapımı çikolatalarında mevsiminde yetişen doğal meyveleri, gerçek krema ve tereyağı kullanıyor.

Üretimde kullanılan Fransız Valrhona kakaosunun çikolatasının lezzetine kattığı hafifliği ve katkısız ürünleriyle Evvie Chocolate’ın piyasadaki diğer çikolatalara göre daha düşük kalorili ve sağlık açısından yararlı olduğunu söyleyen Evvie Cholocate‘ın Genel Müdürü Şebnem Görgülü Ekinci, “Çikolata yiyerek mutlu olmayı garanti ediyoruz” dedi.

Hafif ve Lezzetli Çikolatalar

Amaçlarının çilekli, incirli, armutlu, kayısılı, frambuazlı, limonlu karamel, fındık pralin ve bademli seçenekleriyle çikolata aşkına yeni bir boyut katmak olduğunu belirten Şebnem Görgülü Ekinci şöyle konuştu.

“Katkı maddesi kullanılmayan ve tamamen doğal malzemelerle dünyanın en kaliteli kakaosuyla ürettiğimiz çikolatalarımız; formda kalmak, aynı zamanda da bu lezzetleri tatmak isteyenler için eşsiz bir deneyim olacaktır” diye belirtti.

Çikolata Laboratuvarı

Evvie Cholocate Genel Müdürü Şebnem Görgülü Ekinci, “Şu anda 50 den fazla ürün çeşidi sunmaktayız. Yeniköy’de bulunan ve laboratuvar hijyenine ve donanımına sahip imalathanelerimizde yeni lezzetler için formüller geliştirmekteyiz. Bu amaçla AR-GE çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz” dedi.

2012 yılı sonunda el yapımı çikolata üretme fikriyle yola çıktıklarına dikkat çeken Şebnem Görgülü Ekinci,  “Sektöre güçlü bir kadro ile giriş yaptık. Hedefimiz çikolata severlere organik hammadde kullanılarak üretilen gerçek el yapımı çikolatayı, uygun fiyatlarla sunarak herkesin bu eşsiz lezzetleri tatmasını sağlamaktır’’ diye konuştu.

Kilo aldırmayan ama insanı mutlu eden çikolatalarının Yeniköy ve Ataköy A Plus AVM’de bulunan mağazalarından satın alınabileceği gibi telefonla da sipariş edilebileceğini söyleyen Ekinci, “Pasta ve çikolatayı aynı anda tercih edenlere İstanbul’da teslimatlar ücretsiz olarak yapılmaktadır” açıklamasında bulundu.