Daha kolay diyet yapın..

Daha kolay diyet yapın..
Güncelleme:

Çalıştığınız işin yorucu olmasından dolayı çok enerji harcadığınız için diyet yapmakta zorlanabilirsiniz.

Yemeklerden sonra veya gün içinde tatlı yeme alışkanlığınız varsa, tatlı yememek için günde bir iki defadan fazla olmamak şartıyla tatlı yerine meyve suyu içebilirsiniz. Meyve suyu sizin tatlı isteğinizi biraz da olsa giderecektir.

Pizza yemek sizin en büyük zevkleriniz arasında ise ve bir türlü vazgeçemiyorsanız, sosisli veya sucuklu pizza yerine az etli lahmacun yiyebilirsiniz veya pizza yiyecekseniz çok ince hamurlu ve sebzeli pizza yemeye özen gösterin.

Sabah kahvaltılarında iş yerinizde börek, peynirli simit veya poğaça tarzı yiyecekler yemeyi seviyorsanız, bunların yerine akşamdan evinizde hazırladığınız yağsız peynir veya yağsız yoğurt ve yanında bir iki dilim kepekli ekmeği çantanıza koyup işyerinize getirebilirsiniz. Bu yiyeceklerin yanında isterseniz bir avuç fındık da götürerek kahvaltıdan sonra yiyebilirsiniz.

İşyerinizdeki öğlen yemekleri diyet programınıza uymuyorsa öğlen yemeğinizi evden getirebilirsiniz. Eğer sizin durumunuzda olan başka arkadaşlarınız da varsa bu durumu onlarla paylaşıp kendiniz bir diyet sofrası oluşturabilirsiniz. Bu şekilde her gün düzenli olarak istediğiniz özellikteki yemeklere ulaşmış olursunuz.

Çalıştığınız işin çok yorucu olmasından dolayı çok enerji harcadığınızı dolayısıyla diyet yapmakta zorlandığınızdan şikayetçiyseniz, yanınızda sürekli meyve bulundurun öğün araları her acıktığınızda meyve yiyin.