Diyetinizde bu aperatifleri yiyebilirsiniz

Diyetinizde bu aperatifleri yiyebilirsiniz
Güncelleme:

Diyet yapıyorsanız bu aperatifler size enerji verebilir.

Acı çikolata

Acı çikolata flavonoids ve antioksidan içerir ve sağlığa yararlı içeriğe sahiptir. Günde bir kaç kare acı çikolata yemeniz tatlı ihtiyacınzı giderecektir.

Kuruyemiş

Tuzsuz kuruyemiş protein kazandırmada yaralı bir besinidr ayrıca düşük yağlı bir abur cuburdur, gün içinde sizi tok tutar.Kuruyemişin içinde biraz kuru üzüm yada siyah üzüm koymanız daha lezzetli yapacaktır.

Krep

İster şekerle isterseniz marmelat ya da reçellede yiyebilirsiniz. Ayrıca limonlu olarak yediğinizde krep'in kan şekerini yükseltme hızı etkisini düşürür.

Yoğurt

Sade yoğurt iştah kapatıcı bir etkiye sahip. Bu yüzden yoğurt sizi gün içerisinde tok tutar.

Popcorn

Sade popcorn çok düşük yağlıdır, ancak şekersiz ve tuzsuz şekilde yemeye özen göstermelisiniz. Abur cubur yemek istediğinizde ne mükemmel seçimdir. Hafif sirke ve biraz düşük sodyumlu tuz katabilirsiniz. Diğer bir karışım içine sirke yerinekara biber ekebilirsiniz ya da kırmızı biber ve limon suyu.

Muz

Kilo vermek istediğinizde muz abur cubur olarak yiyeceğiniz en mükemmel besindir. Potasyum içeren önemli bir besindir. Muz ayrıca vitamin B6 ve c açısından zengindir. Yarım yağlı ve yağsız sütle muz sütü yapabilirsiniz.

Reçel

Meyvede şeker bulunduğundan yaparken ayrıca şeker katmayınız. Kepekli ekmeye sürün ya da yulaflı kekin üzerine ayrıca sağlıklı bir meyveli puding yapmak istiyorsanız yoğurt'a bir çay kaşağı koyarak karışırabilirsiniz.